آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال حمله به خودروی کارگران معدن در زاهدان/ پلیس در تعقیب اشرار مسلح

راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور

رئیس سازمان زندان‌ها از راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور خبر داد و گفت: این اقدام تا ۵۰ درصد اعزام مددجویان به مراکز قضایی را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان ها در جلسه شورای عالی قوه قضائیه به ارائه گزارشی از برخی تمهیدات در نظر گرفته شده برای کاهش مراجعات زندانیان به واحد‌های قضایی پرداخت و اعلام کرد: با همکاری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، از چهارم مرداد، یکصد اتاق دادرسی الکترونیکی در زندان‌های ۲۴ استان کشور که بیشترین آمار اعزام زندانیان به مراکز قضایی را دارند، با رعایت استاندارد‌های پنج گانه حفاظتی و امنیتی راه اندازی شده که پیش بینی می‌شود این اقدام تا ۵۰ درصد اعزام مددجویان به مراکز قضایی را کاهش دهد.

 

حاج محمدی همچنین از ایجاد امکان برقراری ارتباط تصویری مددجویان با خانواده‌هایشان در جهت کاهش مراجعات و مخاطرات ناشی از این حضور و رفع محدودیت هایی، چون منع حضور کودکان در زندان‌ها برای ملاقات با والدینشان خبر داد.

 

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار