مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور

رئیس سازمان زندان‌ها از راه اندازی ۱۰۰ اتاق دادرسی الکترونیکی در سطح کشور خبر داد و گفت: این اقدام تا ۵۰ درصد اعزام مددجویان به مراکز قضایی را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۰ - ۰۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 27
کد خبر: ۵۲۴۲۴

به گزارش راهبرد معاصر،  محمدمهدی حاج محمدی رئیس سازمان زندان ها در جلسه شورای عالی قوه قضائیه به ارائه گزارشی از برخی تمهیدات در نظر گرفته شده برای کاهش مراجعات زندانیان به واحد‌های قضایی پرداخت و اعلام کرد: با همکاری مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه، از چهارم مرداد، یکصد اتاق دادرسی الکترونیکی در زندان‌های ۲۴ استان کشور که بیشترین آمار اعزام زندانیان به مراکز قضایی را دارند، با رعایت استاندارد‌های پنج گانه حفاظتی و امنیتی راه اندازی شده که پیش بینی می‌شود این اقدام تا ۵۰ درصد اعزام مددجویان به مراکز قضایی را کاهش دهد.

 

حاج محمدی همچنین از ایجاد امکان برقراری ارتباط تصویری مددجویان با خانواده‌هایشان در جهت کاهش مراجعات و مخاطرات ناشی از این حضور و رفع محدودیت هایی، چون منع حضور کودکان در زندان‌ها برای ملاقات با والدینشان خبر داد.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار