اختلال اینترنت در ایران طی ساعات اخیر؛ دسترسی محدود و ناپایدار توضیح فرماندار رباط کریم درباره دود اطراف پرند پرداخت پاداش پایان خدمت ۳۰ هزار بازنشسته آموزش و پرورش سرطان‌های گوارشی در مردان و سرطان سینه در زنان شایع‌تر است مهلت ثبت نام ایرانیان مقیم خارج از کشور برای حج تمتع تمدید شد واکنش اژه‌ای به تروریستی نامیدن سپاه توسط اروپا رادان: سلبریتی‌های ناسپاس عامل جنایت شدند اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی محورهای شمالی کشور آلودگی هوای تهران رو به کاهش ممنوعیت سد معبر در تصادفات خسارتی سردار حسن پور: تمام دستگاه‌ها در مدیریت ترافیک سهم و مسئولیت دارند استفاده مستقیم از اینترنت ماهواره‌ای در آیفون ممکن می‌شود / همکاری اپل و اسپیس‌ایکس هواشناسی ایران1404/11/9؛بارش برف و باران در سراسر کشور وضعیت ترافیکی جاده‌های شمال چگونه است؟ مدت قطعی اینترنت مشترکان جبران و سرویس تمدید می‌شود

نمکی: کرونا پیچیده است و ماهیت شتر، گاو، پلنگی دارد

وزیر بهداشت گفت: هر کس فکر کند که بهترین مدل درمان و بیماریابی برای کرونا را یافته و اگر در آینده با همین مدل ادامه دهد، موفق خواهد بود، نشان‌دهنده توهم است؛ باید یک ماه صبر کرد تا بدانیم این ویروس شترگاوپلنگ تحت تاثیر کدام دارو قرار خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۳ - ۰۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 28
کد خبر: ۵۲۴۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سعید نمکی امروز در جلسه کمیته علمی کشوری مشورتی کووید19 در وزارت بهداشت اظهار کرد: توانستیم دستاوردهای قابل توجهی را در عرصه بین المللی داشته باشیم، از نخستین روزها از همکارانم تقاضا کردم جلسه‌ای برگزار شود؛ با توجه به شناخت علمی که از ویرس داشتم برایمان مشخص بود که با پدیده جدیدی روبه‌رو هستیم. برای من کاملاً مشخص بود که این ویروس با اجدادش تفاوت های ساختاری دارد و برخورد با این ویروس ویژه است و باید خودمان را برای هر دگرگونی و تحولی آماده کنیم و با مدلی متفاوت از ویروس‌های دیگر با آن برخورد کنیم.
 
 
وی افزود: در میانه‌های اسفند سال گذشته، نامه‌ای به معاونت تحقیقات و فناوری نوشتم و گفتم با توجه به شیوع کرونا در کشور می‌طلبد تیم‌های علمی به این امر مهم بپردازند؛ همواره معتقد بودم نباید در تهران بنشینیم و برای همه نقاط مملکت تصمیم بگیریم زیرا همه علم مملکت در تهران نیست و استفاده از ظرفیت علمی استانها بزرگترین مسئولیت ماست.
 
 
نمکی ادامه داد: از روز اول از همکارانم خواهش کردم همکاران برجسته‌ای در دانشگاه‌های علو پزشکی و غیر علوم پزشکی پیدا کنند زیرا کووید19 یک عامل بیماری‌زای چندوجهی است و ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی و اجتماعی مختلفی دارد و نباید تنها در جامعه پزشکی دنبال پاسخ سوال‌هایمان باشیم اما متاسفانه این خواهش من به درازا انجامید. باید بتوانیم پارلمانی از علمای رشته‌های مختلف موثر بر کنترل بیماری در ستاد مرکزی وزارتخانه داشته باشیم.
 
 
نمکی با بیان این‌که همه باید بدانیم ویروس کرونا پیچیده‌ای است، گفت: باید خودمان را برای یک راه سنگلاخی در آینده آماده کنیم زیرا هر کس فکر کند که بهترین مدل درمان و بیماریابی را یافته و اگر در آینده با همین مدل ادامه بدهد موفق خواهد بود، نشان‌دهنده توهم است؛ باید یک ماه صبر کرد تا بدانیم این ویروس شترگاوپلنگ تحت تاثیر کدام دارو قرار خواهد گرفت؛ من تعجب می‌کنم که گاهی می‌گویند یک داروی گیاهی یا پروتکل درمانی یافته‌اند که حتماً کرونا را درمان می‌کند، این تفکر نوعی توهم است.
 
 
وی با بیان این‌که تغییرات ژنتیک متفاوت و رفتارهای اجتماعی و تغذیه مختلف در هر استان داریم، خاطرنشان کرد: باید مبتنی بر این تفاوت‌ها کار علمی کنیم و همکاران ما دستاوردهای خود را در این زمینه با سایرین به اشتراک بگذارند./ تسنیم
ارسال نظر
آخرین اخبار