کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آیا روسیه واقعا واکسن کرونا را ساخته است؟

کشورها در ساخت واکسن کرونا با یکدیگر رقابت می کنند و روسیه در این بین مدعی است که تا پایان ماه جاری واکسن کرونا را روانه بازار می کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 03
کد خبر: ۵۳۳۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساخت واکسن کرونا دغدغه بسیاری از کشور هاست و کشورها تلاش می کنند هرچه سریع تر این واکسن را روانه بازار کنند تا از افزایش بیش از پیش آمار مبتلایان به کرونا جلوگیری کنند. در این میان روسیه در تازه ترین ادعایش گفته است که تا پایان مردادماه ساخت این واکسن را کامل می کند.

 

در حالی که دیروز کمپانی مدرنا اعلام کرد سعی دارد تا قبل از پایان سال ۲۰۲۰ میلادی ساخت واکسن کرونا را به اتمام برساند تا از اوایل سال ۲۰۲۱ توزیع آن را آغاز کند اما روسیه اعلام کرده واکسن کرونا را نهایتا تا پایان مردادماه روانه بازار خواهد کرد.

 

طبق خبر خبرگزاری روسی اسپوتیینگ میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه اعلام کرده که آزمایشات بالینی واکسن نوع جدید ویروس کرونا که در مرکز گامالیا در مسکو ساخته شده ، به پایان رسیده است.

 

موراشکو در پاسخ به سؤالی درباره زمان پایان رسمی آزمایشات بالینی واکسن کووید ۱۹ گفته: « آزمایشات بالینی واکسن بیماری ناشی از ویروس کرونا که توسط موسسه گامالیا ساخته شده، به پایان رسانده است.»

 

پیشتر معاون وزیر دفاع روسیه اعلام کرده بود نخستین واکسن کووید با مشارکت متخصصان نظامی و دانشمندان مرکز تحقیقاتی «گامالیا» طراحی و آماده تولید شده است.

 

مرکز گامالیا آزمایشات بالینی واکسن را به طور مشترک با کارشناسان بیمارستان نظامی N.N.Burdenko انجام داد. در تاریخ ۲۰ ژوئیه ، گروه دوم از ۲۰ داوطلب از آنجا مرخص شدند. وزارت دفاع تأکید کرد که نتایج آزمایشات به طور مشخص و واضح نشان می دهد که پاسخ ایمنی در همه داوطلبان وجود دارد ، عوارض جانبی ، مشکلات یا واکنش های نامطلوب وجود نداردو داووطلبات هیچ گونه شکایتی درمورد وضع سلامتی خود نداشته اند.

 

به گزارش خبرنیوز دکتر مینو محرز متحصص بیماری های عفونی و عضو ستاد علمی کرونا امروز درباره واکسن کرونا روسیه گفته که تا سازمان بهداشت جهانی واکسن روسیه را تایید نکند نمی توانیم از آن استفاده کنیم.

 

حال باید دید روسیه که اعلام کرده:« اکنون بسته اسناد برای ثبت این واکسن در حال تهیه است.» چه زمانی تاییدیه واکسن کرونای خود را از سازمان بهداشت جهانی اخذ می کند.

 

ارسال نظر