پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

کشورهای مسلمان به یاری دولت و مردم رنج دیده لبنان برخیزند

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، کشورهای اسلامی را به کمک و یاری رساندن به مردم و دولت مصیبت دیده لبنان دعوت کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار مردم لبنان بوده و در این فاجعه مهیب و غمبار نیز از هیچگونه کمکی به آنان دریغ نخواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 05
کد خبر: ۵۳۶۸۰

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز عصر مجمع تشخیص مصلحت نظام ، با تبریک ولادت امام هادی (ع) و تبریک فرارسیدن عید سعید غدیر خم گفت:عید غدیر خم عید بزرگ شیعیان و بلکه همه مسلمین است . ولایت، باطن نبوت و امام  ‌نور سماوات و ارض است که باید در بزرگداشت و تکریم عید بزرگ آن، نهایت کوشش های خالصانه و صادقانه خویش را  به عمل آوریم.

 

آیت الله آملی لاریجانی با تاکید بر اینکه « هیچ عیدی بالاتر از عید ولایت  نیست» گفت: ولایت مسیری روشن در هدایت بشر و همه عوالم وجود است و باید شاکر باشیم از اینکه در محیطی پرورش یافته ایم که فرصت و مجال  درک حقیقت انسانی  را به واسطه ولایت اهل بیت (ع) بدست آورده است و باید شکر حق بگذاریم که ما را  از متمّسکین به ولایت امیر مؤ منان علی (علیه السلام ) قرار داده است .

 

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه، کشته شدن تعدادی از مردم در حادثه انفجار بندر بیروت را به دولت،مردم و نیروهای جبهه مقاومت و حزب الله لبنان  به ویژه رهبر مجاهد آن، سید حسن نصرالله تسلیت گفت و‌ با آرزوی بهبودی و‌شفای عاجل برای مجروحان و مصدومان این حادثه تصریح کرد:وقوع این حادثه مهیب، دلخراش و غمبار موجب حزن و اندوه فراوان تمام  مسلمانان  و همه مردم در کشورهای مختلف شده و ضروری است که کشورها به ویژه کشورهای مسلمان به یاری دولت و  مردم غیور  لبنان برخیزند تا مشکلات و تبعات سنگین این حادثه رفع شود.

 

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اینکه «مردم شریف لبنان سالیان متمادی درگیر ظلم و جور دولت غاصب صهیونیست،همچنین تحریم های ظالمانه آمریکا بوده اند» گفت: فاجعه رخ داده اخیر،دشواری ها و مشکلات مردم مقاوم لبنان را مضاعف کرد و قطعا جمهوری اسلامی ایران نیز همچنان که همواره در کنار مردم لبنان بوده اینک نیز از هیچ کمکی در رفع آلام و مشکلات آنان دریغ نخواهد کرد  تا ملت و دولت لبنان به سرعت این  برهه حساس و پر رنج را سپری کنند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار