وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم

پیام جامعه مدرسین در پی حادثه بیروت

پیام جامعه مدرسین در پی حادثه بیروت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی با مردم، دولت و حزب‌الله لبنان در پی حادثه انفجار بیروت ابراز همدردی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۵۹
به گزارش راهبرد معاصر؛  متن پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی حادثه بیروت به شرح زیر است:
 
 
حادثه غم‌انگیز و محنت‌بار انفجار در بیروت و جانباختن و مجروح شدن جمع کثیری از مردم لبنان موجب تألم و تأثر گردید.
 
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن ابراز همدردی با مردم شریف لبنان این حادثه سهمگین و مصیبت‌بار را به مردم، دولت، به‌ویژه حزب‌الله مقاوم و مدافع لبنان و رهبر مجاهد آن سیدحسن نصرالله تسلیت عرض می‌نماید و از خداوند متعال برای جان‌باختگان طلب رحمت و مغفرت و برای مجروحان،شفای عاجل مسئلت دارد.
 
 
با توجه به حجم گسترده ویرانی‌ها و تخریب زیرساخت‌های اساسی، مردم مؤمن و انسان‌دوست ایران کمک‌های مادی و معنوی خود را به سمت لبنان سرازیر خواهند کرد و چون همیشه محبت و پیوند خود با لبنان را به نمایش خواهند گذاشت.
 
 
قطعاً در آینده فاش خواهد شد که مسئولیت اصلی ماجرا بر عهده چه کشورهایی است. اما این واقعیت نباید نادیده گرفته شود که امروز دشمنان محور مقاومت و لبنان متحد، بیشترین بهره را از این اتفاق برده‌اند. اگرچه علت حادثه هنوز به‌طور کامل مشخص نیست اما شواهد بی‌شماری وجود دارد که از دست‌های پشت پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار خون‌بار بیروت خبر می‌دهد و سوءظن وقوع یک اقدام تروریستی جنایت‌کارانه را تقویت می‌کند. لذا هوشیاری و انسجام ملی مردم لبنان اهداف و برنامه‌های دشمنان لبنان را خنثی و بی‌اثر خواهد کرد.
 
 
 
لبنان این روزها همچون دیگر کشورهای مقاوم و مبارز در فشار تحریم‌ها و تهدیدهای آمریکا و استکبار جهانی به سر می‌برد. شرایط خطیر پیش‌آمده نیز سختی‌ها و آلام را دوچندان کرده است. اما لبنان در این وضعیت حساس با صبر و بصیرت، مخاطرات و محنت‌های پیش‌آمده را مدیریت خواهد کرد و دشمنان وحدت و عزت لبنان را ناکام خواهد گذاشت. این ملت رشید مجال فتنه‌گری و تفرقه‌انگیزی را به دشمنان قسم‌خورده خود یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی نخواهد داد و با همت و تکیه‌ به ایمان و نجابتی که دارد سربلند و قهرمان باقی خواهد ماند.
 
 
انشاءالله مصایبی که بر اثر این حادثه بر مردم مقاوم و شریف لبنان واردشده است، با لطف و رحمتِ مضاعف الهی جبران گردد و پرچم عزت و سرافرازی این مردم شرافتمند با همت و مجاهدت فداکارانه مردم لبنان و کمک و همیاری ملت‌های اسلامی همچنان برافراشته و در اهتزاز باقی بماند./ تسنیم
 
 
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار