تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

پیام جامعه مدرسین در پی حادثه بیروت

جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با صدور پیامی با مردم، دولت و حزب‌الله لبنان در پی حادثه انفجار بیروت ابراز همدردی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 07
کد خبر: ۵۳۸۵۹
به گزارش راهبرد معاصر؛  متن پیام جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در پی حادثه بیروت به شرح زیر است:
 
 
حادثه غم‌انگیز و محنت‌بار انفجار در بیروت و جانباختن و مجروح شدن جمع کثیری از مردم لبنان موجب تألم و تأثر گردید.
 
 
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ضمن ابراز همدردی با مردم شریف لبنان این حادثه سهمگین و مصیبت‌بار را به مردم، دولت، به‌ویژه حزب‌الله مقاوم و مدافع لبنان و رهبر مجاهد آن سیدحسن نصرالله تسلیت عرض می‌نماید و از خداوند متعال برای جان‌باختگان طلب رحمت و مغفرت و برای مجروحان،شفای عاجل مسئلت دارد.
 
 
با توجه به حجم گسترده ویرانی‌ها و تخریب زیرساخت‌های اساسی، مردم مؤمن و انسان‌دوست ایران کمک‌های مادی و معنوی خود را به سمت لبنان سرازیر خواهند کرد و چون همیشه محبت و پیوند خود با لبنان را به نمایش خواهند گذاشت.
 
 
قطعاً در آینده فاش خواهد شد که مسئولیت اصلی ماجرا بر عهده چه کشورهایی است. اما این واقعیت نباید نادیده گرفته شود که امروز دشمنان محور مقاومت و لبنان متحد، بیشترین بهره را از این اتفاق برده‌اند. اگرچه علت حادثه هنوز به‌طور کامل مشخص نیست اما شواهد بی‌شماری وجود دارد که از دست‌های پشت پرده آمریکا و رژیم صهیونیستی در انفجار خون‌بار بیروت خبر می‌دهد و سوءظن وقوع یک اقدام تروریستی جنایت‌کارانه را تقویت می‌کند. لذا هوشیاری و انسجام ملی مردم لبنان اهداف و برنامه‌های دشمنان لبنان را خنثی و بی‌اثر خواهد کرد.
 
 
 
لبنان این روزها همچون دیگر کشورهای مقاوم و مبارز در فشار تحریم‌ها و تهدیدهای آمریکا و استکبار جهانی به سر می‌برد. شرایط خطیر پیش‌آمده نیز سختی‌ها و آلام را دوچندان کرده است. اما لبنان در این وضعیت حساس با صبر و بصیرت، مخاطرات و محنت‌های پیش‌آمده را مدیریت خواهد کرد و دشمنان وحدت و عزت لبنان را ناکام خواهد گذاشت. این ملت رشید مجال فتنه‌گری و تفرقه‌انگیزی را به دشمنان قسم‌خورده خود یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی نخواهد داد و با همت و تکیه‌ به ایمان و نجابتی که دارد سربلند و قهرمان باقی خواهد ماند.
 
 
انشاءالله مصایبی که بر اثر این حادثه بر مردم مقاوم و شریف لبنان واردشده است، با لطف و رحمتِ مضاعف الهی جبران گردد و پرچم عزت و سرافرازی این مردم شرافتمند با همت و مجاهدت فداکارانه مردم لبنان و کمک و همیاری ملت‌های اسلامی همچنان برافراشته و در اهتزاز باقی بماند./ تسنیم
 
 
ارسال نظر