وقوع انفجار‌های شدید در شمال اردن / پایگاه الازرق هدف قرار گرفت انفجار‌های مهیب در تازه‌ترین حملات اسرائیل به لبنان درگیری تن به تن گردان‌های قدس با مزدوران اسرائیل در جنوب نوار غزه اسرائیل ۵ اسیر لبنانی را آزاد کرد + اسامی اسرا وزیر جنگ اسرائیل: تا حزب الله خلع سلاح نشود از لبنان عقب نشینی نمی‌کنیم  افزایش شمار قربانیان سیل نپال به ۱۲۸۷ نفر / بیش از ۶ هزار نفر مفقود شدند برنامه کره جنوبی برای اعزام نیرو و ناو به تنگه هرمز ادعای عجیب «بن گویر» درباره ساکنان غزه خسارت میلیارد پوندی بازار بیمه لویدز لندن از جنگ علیه ایران اردن خواستار پایان جنگ علیه ایران شد حمایت ایران از تلاش‌های نیجر برای صیانت از حاکمیت ملی مخالفت چین با تحریم‌های مرتبط با ایران پسکوف: روسیه به حمایت از ایران ادامه خواهد داد پوتین: برای احیای رابطه با آمریکا آماده‌ایم، اما واشنتگن هم باید قدم بردارد وکلای مادورو: آمریکا محاکمه مادورو را متوقف کند واکنش ترامپ به پیام قالیباف درباره افشای «کد آشوب»

استعفای نمایندگان حزب «الکتائب» در پارلمان لبنان

استعفای نمایندگان حزب «الکتائب» در پارلمان لبنان در پی انفجار در بندر بیروت که تاکنون بیش از صد و پنجاه کشته بر جا گذاشته، نمایندگان حزب لبنانی «الکتائب» در پارلمان این کشور استعفا کردند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۳۹۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سامی الجمیل» رئیس حزب «الکتائب» امروز (شنبه) از استعفای نمایندگان این حزب در پارلمان لبنان خبر داد. 

 

بر اساس گزارش روزنامه «النهار»، این حزب امروز دبیرکل خود «نزار نجاریان» را که از جمله کشته‌شدگان انفجار بیروت بود، به خاک سپرد.

 

از سوی دیگر «پولا یعقوبیان» نیز که از نمایندگان مستقل در پارلمان لبنان است، در گفت‌وگو با «سی ان ان» از قصد خود برای استعفا خبر داد.

 

این استعفاها در پی انفجار بیروت انجام می‌شود که تا کنون حدود ۱۵۴ نفر در آن کشته شده‌اند و تعداد مجروحان به بیش از ۵۰۰۰ نفر رسیده است. 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار