موج سوم حملات/ سپاه: سوله نگهداری تسلیحات و قطعات شناور‌ها و رمپ استقرار پهپاد‌های MQ ۹ هدف قرار گرفتند فوری/ ۳ نقطه در اطراف شهر اهواز مورد اصابت قرار گرفت ادارات دهلران طی چهارشنبه تعطیل اعلام شد؛ تعجیل ۲ ساعته در سایر شهر‌ها اطلاعیه فوری دولت: زمان مراسم بزرگداشت رهبر شهید تغییر کرد فوری / صدای انفجار در قشم علت دود مشاهده‌شده در شرق تهران چه بود؟ جزییات تعطیلی ادارات فردا چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۴۰۵` ترکیب هیئت‌رئیسه دو کمیسیون مهم مجلس مشخص شد؛ شهریاری و رضایی‌کوچی برای سومین سال در رأس ماندند انهدام یک فروند پهپاد MQ ۱ در تنگه هرمز توسط هوافضا سپاه تغییر ساعت کاری ادارات سرخس در روز سه شنبه اصابت چهار موشک در اطراف کنارک/ صدای انفجار باعث لرزش شدید درب و پنجره‌ها شد و با غرش همراه بود فوری/ برگزاری اولین جلسه علنی مجلس پس از ۵ ماه/ تصویب طرح برگزاری جلسات مجلس به صورت آنلاین شنیده شدن صدای انفجار در جزیره لارک و تنگه هرمز دورکاری و تغییر ساعت کاری ادارات خوزستان برای سه‌شنبه و چهارشنبه انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و لار

غریب آبادی: آژانس درباره برنامه پنهانی هسته ای عربستان شفاف سازی کند

غریب آبادی: آژانس درباره برنامه پنهانی هسته ای عربستان شفاف سازی کند به دنبال انتشار اطلاعاتی در خصوص ساخت کارخانه تولید کیک زرد توسط عربستان سعودی، کاظم غریب آبادی سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی، از آژانس بین المللی انرژی اتمی خواست درباره برنامه پنهانی هسته ای این کشور شفاف سازی کرده و گزارشی را به اعضای آژانس ارائه نماید.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۶ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر کاظم غریب آبادی با اشاره به این که عربستان سعودی در حال توسعه و اجرای یک برنامه بسیار غیرشفاف هسته‌ای می‌باشد، اظهار داشت: علیرغم اینکه عربستان عضو ان. پی. تی است و توافقنامه جامع پادمان دو جانبه در حال اجراء با آژانس دارد، ولی متاسفانه هنوز از تعهد پذیرش بازرسی‌های پادمانی آژانس خودداری می کند و علیرغم درخواست‌های مکرر چندین ساله آژانس نیز تعهدات خود را به گونه ای اصلاح نکرده است که اجازه بازرسی به آژانس را بدهد.

نماینده دائم کشورمان نزد آژانس بین المللی انرژی با تصریح به این که عربستان سعودی هیچ رآکتور فعال تحقیقاتی و قدرت ندارد که بخواهد دنبال تولید کیک زرد باشد، گفت: این موضوع در کنار اقدامات پنهانی سعودی ها در حوزه هسته ای و عدم اجازه ورود به بازرسان آژانس و همچنین فعالیت های بی ثبات کننده آن در منطقه‌،  نگرانی ها درخصوص یک برنامه پنهانی سلاح هسته ای در این کشور را تقویت می کند.

سفیر کشورمان تاکید کرد دولت‌ها و آژانس بایستی برای عربستان سعودی شفاف کنند که جامعه بین المللی هرگونه انحراف را از یک برنامه هسته‌ای صلح آمیز قبول نکرده و با آن مقابله خواهد کرد.

غریب آبادی گفت: عربستان سعودی چنانچه دنبال استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای است، بایستی تعهدات مربوطه آژانس را بپذیرد و کاملا شفاف عمل کند.

 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار