نمکی: جریمه برای کسانی که توصیه‌‌های بهداشتی را رعایت نمی‌‌کنند-راهبرد معاصر
انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول

نمکی: جریمه برای کسانی که توصیه‌‌های بهداشتی را رعایت نمی‌‌کنند

وزیر بهداشت گفت: با ساده انگاری و عادی پنداری مردم و برخی دستگاه‌ها دچار خیز جدید بیماری شدیم. رویکردی جدیدمان جریمه برای کسانی است که سهل انگاری می‌کنند و اگر کسی باعث ضرر به جامعه شود باید با او قاطعانه برخورد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
به گزارش راهبرد معاصر؛ دکتر سعید نمکی در نشست مجازی با وزرای بهداشت کشور‌های منطقه مدیترانه شرقی گفت: جمهوری اسلامی ایران در بین ۲۲ کشور شرق مدیترانه با وجود تحریم‌ها و سختی‌ها جزو هفت کشوری است که به عنوان کشور برگزیده برای مدیریت عرصه کووید ۱۹ انتخاب شد. در نشستی که با دفتر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت داشتیم گزارشی از فعالیت‌های خودارائه کردیم و اگرچه در اوایل پاندمی کرونا پوشش واکسیناسیون ما مانند همه کشور‌ها دچار افت شد و مراقبت‌های بهداشتی به دلیل ترس مردم از مراجعه به مراکز و درگیر بودن ما با مداوای بیماری کرونا کاهش یافت، اما امروز خوشبختانه پوشش واکسیناسیون در حد وضعیت قبلی قرار گرفت و مراقبت از زنان باردار با وجود مراکز عاری از کووید ۱۹ به سطح مناسبی برمی گردد.
 
 
لزوم پرهیز از مدیریت جزیره‌ای کرونا در منطقه
 
وی افزود: با توجه به بیماری کووید ۱۹ و احتمال ورود آنفلوانزا و سایر بیماری‌ها به منطقه مانند سل، ایدز، مالاریا و ... پیشنهاد کردیم که با همکاری کشور‌های منطقه بتوانیم مدیریت یکپارچه‌ای داشته باشیم و با توجه به نقش برجسته ایران در مدیریت این بیماری‌ها در منطقه می‌توانیم لیدر این گروه در منطقه باشیم. من از مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت هم این مسئله را خواستم و گفتم باید ارگان‌های بین المللی به صورت مشترک با هم به تقویت زیرساخت‌ها و دانش فنی مورد نیاز کشور‌ها کمک کنند و نباید با کرونا جزیره‌ای برخورد شود و باید بر سایرابعاد فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و روانی کرونا نیز فائق بیاییم.
 
 
رویکرد جدید وزارت بهداشت برای برخورد با متخلفین
 
وزیر بهداشت با بیان این که در کنار خواهش‌ها و تمنا‌های مستمر برای رعایت موازین بهداشتی، رویکرد جدیدی داریم گفت: رویکردی که داریم ایجاد جریمه برای کسانی است که سهل انگاری می‌کنند و اگر کسی باعث ضرر و زیان به جامعه شود باید با او قاطعانه برخورد کرد. کسی که می‌گوید من دیگر خسته شده ام و نمی‌توانم ماسک بزنم نمی‌داند که پزشک و پرستار و پرسنل ما در آن لباس‌ها چگونه دو شیفت زحمت می‌کشند. از مردم تمنا می‌کنم در ارتقای رفتار بهداشتی تلاش کنند و از همه مسئولین اعم از نیرو‌های انتظامی، نظامی و قضایی می‌خواهم به یاری و کمک همکاران من در این شرایط سخت بیایند و نگذارند با شکستن پروتکل ها، بار روی دوش کادر درمان سنگین‌تر شود.
 
 
دچار خیز جدید بیماری شدیم
 
وی ادامه داد: ما یک دستاورد تا اردیبهشت ماه در کاهش مرگ و میر‌ها و موارد ابتلا در اوج تحریم‌های ظالمانه داشتیم که در دنیا موردتوجه ویژه قرار گرفت، اما متأسفانه با ساده انگاری و عادی پنداری مردم و برخی دستگاه‌ها دچار خیز جدید بیماری شدیم. با وجود این که گفته بودم ویروس کرونا را ساده نپنداریم و در دقیقه‌های نود از گوشه‌های این زمین گل خواهیم خورد.
 
 
نمکی با بیان اینکه در این خیز جدید همکارانم زحمت‌های فراوان کشیدند، خاطرنشان کرد: در استان‌های مختلف بعضی از همکاران به ویروس کرونا مبتلا و از چرخه خدمت خارج و در بیمارستان‌ها بستری و یا شهید شدند. امروز همکاران من در فشار ۶ ماهه دچار خستگی شدند و اگرچه بهورزان و تکنسین‌های اورژانس، ماما‌ها و کارشناسان علوم آزمایشگاهی و پزشکان و پرستاران هنوز با محبت و جان فشانی عاشقانه به مردم خدمت می‌کنند، اما واقعا خجالت می‌کشم از مادر و پدر پرستار جوان و پزشکی که ما در این دوران به دلیل بی احتیاطی و ساده انگاری برخی افراد از دست دادیم. گاهی این شهادت به دلیل هجمه بیماری است و گاهی این از دست دادن‌ها به دلیل سهل انگاری، ساده اندیشی و عادی پنداری اوضاع است./  تسنیم
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مجیدبذرافکن
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۵/۲۱
0
0
واقعابایدمثل‌کشورهای‌خارجی‌عمل‌کنیم‌وجریمه‌کردمن‌خودم‌ناراحتی‌کلیه‌وریه‌دارم
آخرین اخبار