اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس

جهانگیری: واکسن آنفلوآنزا باید در حد نیاز کشور تامین شود

معاون اول رئیس جمهور گفت: واکسن آنفلوآنزا باید حتماً‌ در حد نیاز کشور تامین شود و در خصوص واکسن کرونا نیز وزارت بهداشت باید به جامعه اطمینان بدهد که برنامه ریزی لازم برای تولید و خرید این واکسن از شرکت‌ها و کشورهای پیشتاز در تولید در حال انجام است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۲۱ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 11
کد خبر: ۵۴۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، جلسه بررسی مسائل مربوط به تامین کالاهای اساسی و ضروری پیش از ظهر امروز(سه شنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

 

اسحاق جهانگیری در این جلسه بر ضرورت برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت مستمر از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، بانک مرکزی و سایر دستگاه های مرتبط بر نحوه تامین کالاهای اساسی و دارو در کشور تاکید کرد.

 

معاون اول رییس جمهور افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت و سایر دستگاه های متولی تامین کالاهای اساسی باید علاوه بر برنامه ریزی برای تامین نیازهای جاری کشور، جلساتی را نیز به صورت مستمر برای بررسی و ارزیابی میزان ذخایر کالاهای اساسی برگزار کنند تا این ذخایر از میزان مصوب کاهش پیدا نکند.

 

وی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی رییس سازمان غذا و دارو در خصوص اقدامات این وزارتخانه برای ساخت واکسن کرونا که همگام با سایر کشورها در حال انجام است و نیز هماهنگی های انجام شده برای واردات واکسن آنفلوآنزا، تصریح کرد: واکسن آنفلوآنزا باید حتماً‌ در حد نیاز کشور تامین شود و در خصوص واکسن کرونا نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید این اطمینان را به جامعه بدهد که برنامه ریزی های لازم برای تولید و خرید این واکسن از شرکت ها و کشورهای پیشتاز در تولید این محصول در حال انجام است.

 

جهانگیری ضمن تاکید بر ضرورت تامین ارز مورد نیاز بذر،‌ کود، سموم دفع آفات و سایر نهاده های کشاورزی گفت: لازم است بانک مرکزی ارز مورد نیاز وزارت جهاد کشاورزی برای تامین این محصولات را پرداخت کند تا مشکلی برای تولید محصولات زراعی و باغی وجود نداشته باشد.

 

در این جلسه معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رییس سازمان غذا و دارو نیز گزارشی از وضعیت موجود دارو و روند تامین ارز مورد نیاز واردات دارو و میزان ذخایر مواد اولیه تولید ارائه کردند.

 

وزیر جهاد کشاورزی و سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه به ارائه گزارشی از آخرین وضعیت تامین کالاهای اساسی، روند تامین ارز مورد نیاز و تامین مواد اولیه تولید کارخانجات پرداختند و توضیحاتی در خصوص چالش ها و مسائل پیش رو مطرح کردند.

 

در این جلسه که وزیر راه و شهرسازی و رییس کل بانک مرکزی نیز حضور داشتند، معاون ارزی بانک مرکزی گزارشی از روند تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و دارو و مقایسه آن با مدت مشابه سال قبل ارائه کرد و بر آمادگی بانک مرکزی بر تامین ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و دارو مطابق برنامه پیش بینی شده تاکید نمود.

 

در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص مسائل پیش روی تامین کالاهای اساسی و دارو، تصمیماتی برای سرعت بخشیدن به روند ترخیص کالاهای اساسی از گمرکات کشور اتخاذ شد و برای حل مسائل مرتبط با لاستیک نیز مقرر شد وزارتخانه های راه و شهرسازی و صنعت، معدن و تجارت جلسه ای را در این خصوص برگزار و مشکلات موجود را به سرعت برطرف کنند.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار