برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه پرواز جنگنده‌های نیروهای مسلح ایران برای تأمین امنیت آسمان مشهد محل خاکسپاری رهبر شهید انقلاب در نزدیکی روضه منوره است قالیباف:تشییع تاریخی رهبر شهید انقلاب اعلامیه خونخواهی این مجاهد نستوه بود

زنگنه: ناپختگی مسئول خصوصی‌سازی مردم را نگران کرد

زنگنه: ناپختگی مسئول خصوصی‌سازی مردم را نگران کرد وزیر نفت گفت: هیچ اختلافی بین من و وزیر اقتصاد نبوده است و تعجب می‌کنم که ناپختگی یک مسئولی در سازمان خصوصی‌سازی موجب نگرانی مردم شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۳ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 12
کد خبر: ۵۴۵۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به حواشی‌ای که درباره عرضه صندوق دارا دوم میان وزارت نفت و وزارت اقتصاد در روزهای اخیر ایجاد شده بود، گفت: تعجب می‌کنم که ناپختگی یک مسئولی در سازمان خصوصی‌سازی موجب نگرانی مردم شد.
 
 
 
وزیر نفت گفت: ما همیشه موافق خصوصی‌سازی پالایشگاه‌های نفت بودیم و الان هم هستیم و این تصمیمی که دولت داشته را ما اجرا خواهیم کرد.
 
 
بیژن نامدار زنگنه در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر علت اختلاف‌نظر میان وزارت نفت و وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی‌سازی و تأثیر منفی آن بر شاخص‌ها اظهار کرد: تعجب می‌کنم که با یک ناپختگی که یک مسئول سازمان خصوصی‌سازی انجام داد، موجب نگرانی مردم شد. هیچ اختلافی میان وزارت نفت و وزارت اقتصاد و من و وزیر اقتصاد نیست و نبوده است.
 
 
وی افزود: ابتدا گفتند که ما می‌خواهیم ای‌تی‌اف برای پالایشگاه‌ها تشکیل شود. بعد گفتند لازم نیست و به صورت بلوکی عرضه می‌کنیم. ما هم دیگر آن مسئله را دنبال نکردیم، اما شب قبل از این اظهارات مسئول سازمان خصوصی‌سازی که یکشنبه شب بود، من در دولت بودم و حرفی نزدم.
 
 
زنگنه ادامه داد: دیروز هم که گفتند ای‌تی‌اف تشکیل می‌شود فوری دستور دادم که این اتفاق رخ دهد. اما این چیز‌ها اختلافی میان ما نیست و الان هم تشکیل می‌شود و در زمان مقررش به آن ترتیبی که وزارت اقتصاد مسئول است انجام می‌شود و مردم هم از این بابت نگرانی نداشته باشند.
 
 
وزیر نفت تاکید کرد: ما همیشه موافق خصوصی‌سازی پالایشگاه‌های نفت بودیم و الان هم هستیم و این تصمیمی که دولت داشته را ما اجرا خواهیم کرد.
 
 
وی در پاسخ به این پرسش که در شرایط فعلی وزارت نفت چه گام‌هایی برای بهبود وضعیت خود برخواهد داشت، اظهار کرد: اگر آمار جهانی را ببینید تقریباً در همه جا فعالیت‌های نفتی با رکود مواجه شده و کارگر کم می‌شود، اما تلاش کردیم در شرایط همه‌گیری کرونا و با وجود تحریم‌های شدید هیچ فعالیتی از طرح‌های نفتی دچار نقصان نشود و برای تامین منابع آن هم به بازار سرمایه رجوع کردیم و بالای دوهزار میلیارد تومان اوراق فروختیم تا طرح‌های توسعه‌ای نفت در دریا و خشکی انجام شود.
 
 
زنگنه ادامه داد: هفته آینده هم مراسم امضای ۹ قرارداد نفتی را در روز دوشنبه خواهیم داشت که نشان دهنده تداوم کار است. در پارس جنوبی هم سکو‌های نفتی در دریا کارشان به پایان رسیده و ۱۵ فاز جدید پالایشگاه‌ها هم به اتمام رسیده و دو فاز باقی مانده که آن هم تا پایان امسال امیدواریم به مدار بیاید./ ایسنا
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار