پیش بینی‌ها از وتوی قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

پیش بینی‌ها از وتوی قطعنامه آمریکا توسط چین و روسیه

شورای امنیت روز جمعه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را به رای گذاشت و براساس پیش بینی رویترز این پیش نویس با مخالفت چین و روسیه وتو خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۴ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 14
کد خبر: ۵۴۸۲۶
به گزارش راهبرد معاصر شورای امنیت سازمان ملل روز جمعه قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای تمدید تحریم‌های تسلیحاتی ایران را به رای گذاشت و به پیش بینی رویترز این پیش نویس با مخالفت چین و روسیه وتو خواهد شد.
دیپلمات‌ها گفتند شورای امنیت سازمان ملل روز پنج شنبه رای گیری درباره تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را که روسیه و چین به عنوان اعضای دارای قدرت وتو با آن مخالفند، آغاز کرد و نتیجه رای گیری در نشستی در روز جمعه اعلام خواهد شد.
خبرگزاری رویترز در گزارشی به قلم میشله نیکولز نوشت: در میانه شیوع کرونا، این شورای ۱۵ عضوی به صورت مجازی در حال فعالیت بوده است و به همین دلیل، اعضای آن ۲۴ ساعت برای انداختن رای وقت دارند.
آمریکا برای به دست آوردن حمایت بیشتر در این شورا، پیش نویس اصلی قطعنامه خود را در روز سه شنبه کوتاه کرد و آن را به چهار بند تقلیل داد که صرفا منع تسلیحاتی علیه ایران را «تا زمانی که شورای امنیت تصمیم دیگری بگیرد» تمدید می‌کند.
اما دیپلمات‌ها و تحلیل گران گفتند این پیش نویس جدید هم به احتمال زیاد شکست خواهد خورد.
یک پیش نویس برای تصویب نیازمند دست کم ۹ رای موافق و عدم وتوی روسیه، چین، آمریکا، انگلیس یا فرانسه است.
دیپلمات‌ها گفتند چند کشور معتقدند دولت آمریکا از نظر حقوقی نمی‌تواند بازگشت فوری تحریم‌ها را فعال کند و لذا خودشان این اقدامات را از نو علیه ایران اعمال نخواهند کرد.
 
خبرگزاری صدا و سیما 
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار