درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

نامه وزیر جهاد کشاورزی به روحانی

وزیر جهاد کشاورزی در نامه ای به رئیس جمهور، خواستار تشکیل شورای عالی خاک به ریاست دکتر روحانی رئیس جمهوری شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 16
کد خبر: ۵۵۰۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در نامه‌ای خطاب به حسن روحانی، رئیس جمهوری با اشاره به اینکه خاک به عنوان ثروت ملی و بستر اصلی کشاورزی و محیط زیست و انجام فعالیت‌های اقتصادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، اظهار کرد: چنانکه در رهنمودهای مقام معظم رهبری به عنوان «قضیه‌ای مهم‌تر از آب» از آن یاد شده و حضرتعالی نیز آن را به عنوان «اولین سرمایه بسیار بزرگ» ذکر نموده اید. این نعمت خدادادی در مقیاس عمر بشری تجدید ناپذیر محسوب شده و آسیب‌های شدید ناشی از تخریب و آلودگی خاک از جمله فرسایش، تغییر کاربری، شوری، کاهش مواد آلی، کاهش بنیه حاصلخیزی خاک و … این منبع پایه را دچار چالش جدی نموده است.

 

در ادامه این نامه آمده است: خوشبختانه با تصویب قانون حفاظت از خاک و ابلاغ آن توسط جنابعالی و سایر قوانین و مقررات ذی ربط، به خاک توجه ویژه مبذول و وظایف و تکالیفی برای دستگاه‌های اجرایی مختلف در مورد خاک تعیین شده است.

 

وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به این که موضوع خاک و بهره برداری از آن، موضوعی چندوجهی است، از رئیس جمهور تقاضا کرده است: به منظور هماهنگی بیشتر برای تعیین و اجرایی نمودن راهبردهای بهره‌برداری پایدار از خاک، شواری عالی خاک به ریاست حضرتعالی و عضویت برخی از اعضای هیأت دولت، نمایندگان و صاحبنظران مرتبط در امر خاک و دبیری این وزارتخانه تشکیل شود تا سیاست‌گذاری، هماهنگی و نظارت در این امر بر عهده داشته باشد.

 

مهر

ارسال نظر