سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

اختصاص اینترنت با تعرفه ویژه برای دانش‌آموزان

اختصاص اینترنت با تعرفه ویژه برای دانش‌آموزان دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور بر تخصیص پهنای باند مناسب و ایجاد شرایط ویژه تعرفه مصرفی برای فعالیت دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید در شبکه شاد (شبکه دانش‌آموزشی کشور) تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۵ - ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 17
کد خبر: ۵۵۱۷۴
به گزارش راهبرد معاصر؛ شیوع کرونا در ایران، مانند بسیاری از کشور‌های جهان، آموزش و تحصیل را به سمت فضای مجازی سوق داد. فراهم کردن زیرساخت مناسب برای تحصیل دانش‌آموزان یکی از موارد مهمی است که رئیس مرکز ملی فضای مجازی بر آن تاکید کرده است.
 
 
به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی مرکز ملی فضای مجازی کشور، «سید ابوالحسن فیروزآبادی»، دبیر شورای عالی و رئیس مرکز ملی فضای مجازی در نشست بررسی آخرین وضعیت سامانه شاد گفت: با همکاری و هماهنگی تمامی دستگاه‌های مربوطه ترافیک مناسب برای شبکه شاد در سال تحصیلی جدید و تخصیص شرایط ویژه تعرفه‌ای برای کاربران آن اختصاص خواهد یافت.
 
 
وی با اشاره به اهمیت ساماندهی فضای آموزشی کشور در شرایط همه گیری ویروس کرونا افزود: باید شبکه آموزشی دانش آموزی در کشور بر روی سکوی (پلت فرم) مناسب با کارآمدی و امنیت بالا برای فعالیت دائمی و تداوم سیستم آموزشی ترکیبی ایجاد شود که البته این سکو جایگزین آموزش و پرورش نخواهد بود بلکه مدل نظام آموزشی تکمیلی در کشور است.
 
 
فیروزآبادی با بیان این که در سال تحصیلی جدید، آموزش ترکیبی (آموزش حضوری، مجازی، تلویزیون و بسته‌های آموزشی) در نظر گرفته شده است، اظهار داشت: شرایط دسترسی یکسان برای دانش آموزان به همراه پیوست فرهنگی این شبکه ایجاد و روابط درون و برون نهاد آموزش و پرورش باید تنظیم شود.
 
 
وی تاکید کرد: فضای آموزشی کشور نیاز به تحول دیجیتال دارد که شبکه شاد، تحول ابزاری این حوزه را فراهم کرده است، اما باید در نهایت، تحول دیجیتالی در این بخش صورت پذیرد.
 
 
دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور با بیان اینکه مدل کسب و کار تمامی شبکه‌های آموزشی کشور باید تبیین شود، افزود: سامانه شبکه شاد که در حال حاضر در سیستم آموزشی کشور فعال شده است به صورت زمان بندی و با ارایه تسهیلات در اختیار فعالان این حوزه قرار خواهد گرفت.
 
 
وی با اشاره به این که مرکز ملی فضای مجازی به عنوان نقطه کانونی در هماهنگی دستگاه‌های کشور در این حوزه عمل خواهد کرد، گفت: مصوبات لازم برای محتوای غنی، جلوگیری از بازماندگی تحصیلی دانش آموزان کشور، نحوه مشارکت بخش خصوصی و در نهایت دسترسی همگانی در این مرکز تدوین خواهد شد.
 
 
در این نشست، نمایندگان وزارت آموزش و پرورش کشور به تشریح وضعیت سامانه شبکه شاد و بررسی الزامات آن برای سال تحصیلی جدید پرداختند.
منبع: ایرنا
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار