رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

ترامپ: تنها اگر تقلب شود، در انتخابات شکست می‌خورم!

دونالد ترامپ بار دیگر شائبه‌هایی را درباره روند انتخاباتی در آمریکا ایجاد کرد و گفت تنها در صورتی در انتخابات نوامبر شکست می‌خورد که تقلب شده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری هیل، این اظهارات دونالد ترامپ دوشنبه در پایان سخنرانی برای هوادارانش در شهر اوشکوش ویسکانسین و در حالی که مردم را برای رای دادن ترغیب می‌کرد، مطرح شد.

 

این اظهارات به دنبال چندین ماه ادعای بدون مدرک از جانب ترامپ بیان می‌شود که رای‌گیری پستی گسترده در دوران پاندمی کرونا را دعوت از تقلب برای حضور در انتخابات می‌داند.

 

ترامپ گفت: ما باید در انتخابات پیروز شویم. نمی‌توانیم بازی بخوریم. بروید و رای دهید. اگر رای‌گیری غیابی انجام دادید، اطمینان حاصل کنید که رای شما شمارش می‌شود. از این مساله مطمئن شوید چون تنها راهی که ممکن است ما در انتخابات شکست بخوریم این است که در انتخابات تقلب شود. این را به یاد داشته باشید. این تنها راهی است که ممکن است ما در انتخابات ببازیم، پس باید خیلی مراقب باشیم.

 

دونالد ترامپ تنها ساعاتی پیش از آغاز کنوانسیون ۲۰۲۰ دموکرات‌ها برای اعلام رسمی نامزدی جو بایدن برای ریاست جمهوری آمریکا گفت: تنها راهی که آنها ممکن است در انتخابات پیروز شوند، همین است و ما نمی‌توانیم چنین اجازه‌ای بدهیم.

 

براساس نظرسنجی‌های جدید، جو بایدن در سراسر آمریکا و شماری از ایالت‌های چرخشی از ترامپ جلوتر است.

 

در همین حال، دموکرات‌ها به شدت در حال بررسی سرویس پست آمریکا هستند و هفته گذشته به ایالت‌ها هشدار دادند که نمی‌توان تضمین کرد که تمام رای‌گیری‌های پستی برای انتخابات نوامبر به موقع برای شمارش برسند، حتی اگر رای‌دهندگان دستورالعمل ایالتی را اجرا کنند.

 

این افشاگری پس از آن انجام شد که لوئیس دی‌جوی، رئیس سرویس پست آمریکا تغییرات بسیاری را در این سازمان انجام داد که شامل حذف تعدادی از ماشین‌های دسته‌بندی نامه‌ها می‌شود و این اقدام انتقادهایی را به دنبال داشت. دی‌جوی این اقدامات را با هدف کاهش هزینه‌ها و کمک به این سازمان دانسته که از مدت‌ها پیش با مشکلات مالی مواجه بوده است.

 

ترامپ از رئیس سازمان پست آمریکا که از حامیان مالی بزرگ جمهوری‌خواهان بوده، استقبال کرده است و اتهام تضعیف این سازمان از سوی دولتش را نمی‌پذیرد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار