سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

ترامپ: تنها اگر تقلب شود، در انتخابات شکست می‌خورم!

ترامپ: تنها اگر تقلب شود، در انتخابات شکست می‌خورم! دونالد ترامپ بار دیگر شائبه‌هایی را درباره روند انتخاباتی در آمریکا ایجاد کرد و گفت تنها در صورتی در انتخابات نوامبر شکست می‌خورد که تقلب شده باشد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۰ - ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 18
کد خبر: ۵۵۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری هیل، این اظهارات دونالد ترامپ دوشنبه در پایان سخنرانی برای هوادارانش در شهر اوشکوش ویسکانسین و در حالی که مردم را برای رای دادن ترغیب می‌کرد، مطرح شد.

 

این اظهارات به دنبال چندین ماه ادعای بدون مدرک از جانب ترامپ بیان می‌شود که رای‌گیری پستی گسترده در دوران پاندمی کرونا را دعوت از تقلب برای حضور در انتخابات می‌داند.

 

ترامپ گفت: ما باید در انتخابات پیروز شویم. نمی‌توانیم بازی بخوریم. بروید و رای دهید. اگر رای‌گیری غیابی انجام دادید، اطمینان حاصل کنید که رای شما شمارش می‌شود. از این مساله مطمئن شوید چون تنها راهی که ممکن است ما در انتخابات شکست بخوریم این است که در انتخابات تقلب شود. این را به یاد داشته باشید. این تنها راهی است که ممکن است ما در انتخابات ببازیم، پس باید خیلی مراقب باشیم.

 

دونالد ترامپ تنها ساعاتی پیش از آغاز کنوانسیون ۲۰۲۰ دموکرات‌ها برای اعلام رسمی نامزدی جو بایدن برای ریاست جمهوری آمریکا گفت: تنها راهی که آنها ممکن است در انتخابات پیروز شوند، همین است و ما نمی‌توانیم چنین اجازه‌ای بدهیم.

 

براساس نظرسنجی‌های جدید، جو بایدن در سراسر آمریکا و شماری از ایالت‌های چرخشی از ترامپ جلوتر است.

 

در همین حال، دموکرات‌ها به شدت در حال بررسی سرویس پست آمریکا هستند و هفته گذشته به ایالت‌ها هشدار دادند که نمی‌توان تضمین کرد که تمام رای‌گیری‌های پستی برای انتخابات نوامبر به موقع برای شمارش برسند، حتی اگر رای‌دهندگان دستورالعمل ایالتی را اجرا کنند.

 

این افشاگری پس از آن انجام شد که لوئیس دی‌جوی، رئیس سرویس پست آمریکا تغییرات بسیاری را در این سازمان انجام داد که شامل حذف تعدادی از ماشین‌های دسته‌بندی نامه‌ها می‌شود و این اقدام انتقادهایی را به دنبال داشت. دی‌جوی این اقدامات را با هدف کاهش هزینه‌ها و کمک به این سازمان دانسته که از مدت‌ها پیش با مشکلات مالی مواجه بوده است.

 

ترامپ از رئیس سازمان پست آمریکا که از حامیان مالی بزرگ جمهوری‌خواهان بوده، استقبال کرده است و اتهام تضعیف این سازمان از سوی دولتش را نمی‌پذیرد./ ایسنا

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار