مینو محرز: بیماری مرس خطرناک‌تر از کرونا است و میزان مرگ آن بیش از ۶۰ درصد است آغاز فعالیت سامانه بارشی و کاهش دمای هوا در برخی استان‌ها جزئیات فعالیت مراکز معاینه فنی شهر تهران در ۱۴ و ۱۵ خرداد جاده چالوس از ساعت ۱۰ یکطرفه می‌شود ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های گلستان طعمه آتش شد بازداشت اعضای باند قاچاق ۲۱ هزار گوشی تلفن همراه در بوشهر اعلام محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد سخنگوی شهرداری تهران: قطع درختان چیتگر و سرخه‌حصار به دلیل آفت‌زدایی و تنش‌های آبی در سال‌های گذشته است کاهش محسوس دمای تهران از چهارشنبه تشدید بارش در ۵ استان/ احتمال وقوع سیل ابتلای مادر به سرخجه می‌تواند سبب سقط جنین شود شهادت مأمور انتظامی در خوزستان سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: سوالات امتحان نهایی قابل لو رفتن نیست/ اگر کسی مدرکی دارد، برای بررسی ارائه کند الزام به صدور فاکتور الکترونیک در میدان میوه و تره بار تهران رهاشدن بیش از ۳۰۰ گودال در تهران

تمدید دورکاری ادارات پایتخت تا هفته آینده

استاندار تهران گفت: دورکاری ادارات پایتخت تا هفته آینده تمدید شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۶ - ۲۹ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 19
کد خبر: ۵۵۵۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ انوشیروان محسنی بندپی با اشاره به تداوم وضعیت کرونایی استان اظهار داشت: همچنان قوانین دورکاری ادارات به قوت خود باقی بوده و این موضوع تا هفته آینده تمدید می‌شود.

 

محسنی بندپی با بیان اینکه عزاداری سالار شهیدان با رعایت شیوه نامه ۸ ماده‌ای ابلاغی از سوی ستاد ملی کرونا برگزار خواهد شد گفت: مردم قطعاً موارد بهداشتی را رعایت کرده و پروتکل‌ها را به بهترین شکل ممکن اجرا خواهند کرد.

 

استاندار تهران در خصوص سایر محدودیت‌ها نیز عنوان داشت: ممنوعیت برگزاری مراسم‌ها در تالارها نیز همچنان پا برجا بوده و در ماه محرم نیز به دلیل اینکه عروسی نداریم برگزاری مراسم‌های عزاداری و تجمع‌ها نیز دارای محدودیت و ممنوعیت خواهد بود.

 

محسنی بندپی در ادامه گفت: از همه شهروندان می‌خواهیم موارد بهداشتی و پروتکل‌های ارائه شده را رعایت کنند و در صورت عدم ضرورت از منزل خارج نشوند و زمانی که در اجتماع قرار می‌گیرند حتماً از ماسک و وسایل حفاظتی استفاده کنند.

 

وی با بیان اینکه ویروس کرونا به گونه‌ای است که تا عزم و اراده همگانی برقرار نشود نمی‌توانیم بر آن فائق آییم و آن را شکست دهیم اظهار داشت: وضعیت کنونی استان تهران به لحاظ فوت و بستری ناشی از کرونا از میانگین کشوری بهتر است لذا همچنان به همکاری مردم در زمینه سیر نزولی ابتلاء به این ویروس نیازمند هستیم.

 

مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده