دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

یش‌بینی باران پنج روزه در ۱۴ استان

یش‌بینی باران پنج روزه در ۱۴ استان سازمان هواشناسی با پیش‌بینی رگبار باران، وزش باد شدید و رعدوبرق از امروز تا آخر هفته در ۱۴ استان اعلام کرد: دمای هوا در نوار شمالی تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۰ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۵۹۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی طی امروز در شمال غرب، سواحل شمالی، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، دامنه‌های جنوبی البرز در استان‌های زنجان، قزوین، البرز و ارتفاعات البرز مرکزی باران، وزش باد و گاهی رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود. بارش‌ها در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و گیلان شدت خواهد داشت. در برخی از مناطق استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رشد ابر و رگبار و رعدوبرق به‌همراه وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی شده است.

 

فردا بارش در شمال غرب کاهش می‌یابد و در سواحل دریای خزر، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی تداوم خواهد داشت و در جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، شرق یزد، برخی مناطق کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان در ساعات بعدازظهر رگبار باران، وزش باد شدید موقتی و گاهی رعدوبرق پیش‌بینی شده است.

 

اواخر وقت دوشنبه سامانه بارشی در نواحی شمال غرب کشور تضعیف می‌شود و برای روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه در سواحل دریای خزر و بخش‌هایی از اردبیل بارش‌های پراکنده پیش‌بینی شده است.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی تا اواسط هفته برای نوار شمالی کاهش ۵ تا ۸ درجه‌ای دما پیش‌بینی شده است. روز سه‌شنبه در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌ها تداوم خواهد داشت و در برخی مناطق استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان به‌ویژه در ساعات بعدازظهر رشد ابر و رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

 

در این روز همچنین باد در نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان شدت خواهد داشت. تا سه‌شنبه شرق دریای عمان نیز مواج پیش‌بینی می‌شود. روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و برخی مناطق هرمزگان و در ارتفاعات البرز مرکزی رشد ابر و رگبار پراکنده پیش‌بینی شده است و وزش باد در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل شدت خواهد گرفت./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار