کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی
ادامه تنش بین دو همسایه اتمی

پاکستان دو جنگنده هندی را در کشمیر ساقط کرد

در ادامه تنش میان اسلام آباد و دهلی نو، مقامات هندی از ورود سه جنگنده پاکستانی به حریم هوایی این کشور خبر دادند، در عین حال ارتش پاکستان اعلام کرده است که دو جنگنده هندی را در حریم هوایی خود در کشمیر ساقط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 27
کد خبر: ۵۶۰۰
به گزارش راهبردمعاصر ، مقامات دهلی نو امروز چهارشنبه از ورود غیرقانونی 3 جنگنده ارتش پاکستان به حریم هوایی هند خبر دادند.

به گفته مقامات هندی، روز سه شنبه جنگنده های هندی با ورود به منطقه کشمیر تحت کنترل پاکستان مواضع تروریستها را در مناطق کوهستانی بمباران کردند که گفته میشود دهها تروریست کشته شدند.

به گفته یک مقام هندی، حملات هوایی به مواضع یک گروه تروریستی در منطقه تحت تسلط پاکستان در کشمیر انجام شده است، گروهی که در حال انجام آموزش برای انجام اقدامات تروریستی به هند بوده است.

شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان در واکنش به این اقدام هندیها، آن را تجاوز به حریم پاکستان خوانده بود و تاکید کرده بود که اسلام آباد این حمله را بی پاسخ نخواهد گذاشت.

تنش در روابط این دو همسایه که هر دو دارای تسلیحات اتمی خطرناک هخستند بعد از حمله یک گروه تروریستی به اتوبوس حامل نظامیان ارتش هند در منطقه مرزی بالا گرفته است.

در این حمله بیش از 40 نیروی ارتش هند کشته شدند.

در عین حال خبرگزاری رویترز گزارش داد که یک جنگنده نیروی هوایی هند روز چهارشنبه در منطقه مورد منازعه این کشور با پاکستان سقوط کرده است و هر دو خلبان آن و یک غیرنظامی کشته شده اند.

هنوز جزئیات بیشتری درباره این حادثه و اینکه چرا این جنگنده در حریم هوایی پاکستان سقوط کرده است گزارش نشده است اما ارتش پاکستان اعلام کرده است که جنگنده‌های این کشور دو جنگنده هندی را در حریم خود در کشمیر ساقط کرده اند.

الجزیره به نقل از مقامات ارتش پاکستان گزارش داد که یکی از این جنگنده ها در خاک پاکستان افتاده است و یک خلبان آن بازداشت شده است.
مطالب مرتبط
ارسال نظر