احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک

شکایت یک نماینده از آخوندی به قوه قضائیه

شکایت یک نماینده از آخوندی به قوه قضائیه نماینده سبزوار در مجلس از عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی به دلیل تعلل هفت ساله در عدم اجرای پروژه‌های مهم راه و مسکن به قوه قضائیه شکایت کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۳ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر علی اصغر عنابستانی نماینده سبزوار و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت:‌ اخیرا از عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی برای تعلل هفت ساله در انجام پروژه های مهم راه و مسکن به نمایندگی از مردم شکایت کرده‌ام. 

 

وی در توضیح بیشتر افزود: روز جمعه اول شهریور در مسیر سبزوار به اسفراین و در یک تصادف زنجیره‌ای چهارده نفر از هم‌وطنان جان خود را از دست دادند؛ این در حالی است که مسئولان متولی نسبت به توسعه زیر ساخت‌های متناسب، کوتاهی کرده‌اند و مسئول چنین عواقب ناگواری هستند.

 

نماینده سبزوار در مجلس با بیان اینکه کارشناسان امر سال‌هاست تاکید می‌کنند که جاده‌های حوزه انتخابیه من که اکثرا بین‌المللی محسوب می‌شوند باید چهار خطه شود اظهار داشت: به دلیل بی توجهی عباس آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی و تخصیص اعتبار به موقع و مناسب نبوده و شاهد وقوع حوادث ناگوار هستیم.

 

آخوندی تصریح کرد: به نمایندگی از مردم مظلوم و صبور غرب خراسان رسماً از آخوندی وزیر سابق راه و شهرسازی که نزدیک به هفت سال همه امکانات و پروژه‌های کشور را در حوزه‌های مهم راه و مسکن معطل گذاشته و سبب بروز خسارت‌های فراوان مالی و معنوی به ملت شریف گشته است، شکایت کرده و تقاضای محاکمه وی را دارم.

 

فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار