هواشناسی استان تهران اطلاعیه داد تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان‌ترم این دانشگاه/ غیبت در امتحانات باعث حذف درس می‌شود؟ گام تازه ایلان ماسک به سوی شبکه اینترنت تمام‌فضایی کاهش نسبی دما از فردا در بسیاری از استان‌ها / هشدار سیلاب در شمال و گردوخاک در شرق کشور ترافیک سنگین در محور‌های شمالی/ این مسیر‌ها تا اطلاع بعدی مسدود است عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟

پل های عابرپیاده یا تونل وحشت!

پل های عابرپیاده یا تونل وحشت! سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به لزوم رسیدگی به وضعیت پل‌های عابر پیاده، گفت: وضعیت این پل‌ها به گونه‌ای است که برخی از آن به تونل وحشت تعبیر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۴ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 23
کد خبر: ۵۶۰۶۷

به گزارش راهبرد معاصر علی اعطا صبح امروز در تذکر پیش از دستور در صحن علنی شورای شهر تهران با بیان اینکه در مورد وضعیت پل‌های عابر پیاده باید گفت که به واسطه وجود تابلو‌های تبلیغاتی در دو طرف آن، پل‌ها نا امن هستند. گفت: حل موضوع ناامنی پل‌ها مطالبه جدی شهروندان است بگونه‌ای که برخی‌ها از این پل‌ها به تونل وحشت تعبیر می‌کنند!.

 

وی با بیان اینکه شهروندان معتقدند که این پل‌ها امن نیستند و امکان آزار و مسائل مختلف در آن وجود دارد، گفت: برهمین اساس لازم است که شهرداری تهران از وضعیت پل‌ها و ضوابط حاکم بر آن‌ها و تعداد آن‌ها در مناطق گزارش دقیقی را به شورای شهر ارایه کند تا بر اساس این گزارش موضوع را دنبال کنیم و نتیجه اقدامات ما باید در جهت رضایتمندی شهروندان و به ویژه بانوان باشد.

 

اعطا در ادامه با اشاره به تودیع و معارفه مدیر مسئول روزنامه همشهری، ادامه داد: شاهد تلاش و زحمات و دغدغه‌های مهران کرمی، مدیر مسئول پیشین روزنامه همشهری بودیم و همچنین به نیلوفر قدیری مدیرمسئول جدید تبریک می‌گویم که انتصاب ایشان به عنوان مدیر مسئول از حیث توجه به مدیریت بانوان نیز جای تقدیر دارد.

 

عضو شورای اسلامی شهر تهران در ادامه یادآور شد: طبق وعده‌ای که داده بودیم از امروز پخش زنده صحن شورا از طریق صفحه اول خبرگزاری و سایت شورای شهر آغاز شده است و این کار را توسعه خواهیم داد.

 

ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار