اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی جزئیات مرحله اول ساماندهی نیرو‌های شرکتی با پرداخت حقوق مستقیم جزئیات کاهش ساعت کاری ادارات و تعطیلی پنجشنبه قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی

دولت، دژپسند را زیر پای «بیژن زنگنه» قربانی می کند

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: دولت می‌داند از آنجایی که رأی‌گیری مجدد برای کل کابینه منطبق با نظر رهبری نیست و مجلس این کار را نخواهد کرد سعی دارد استیضاح وزیر اقتصاد جلو بیفتد و استیضاح وزیر نفت انجام نشود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۳ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 25
کد خبر: ۵۶۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح نمایندگان برای استیضاح وزیر نفت ، گفت: دولت درصدد است تا به هر طریق ممکن زنگنه را در وزارت نفت نگه دارد و به همین سبب با کلید زدن استیضاح وزیر اقتصاد از طریق تعدادی از نمایندگان به دنبال آن است تا استیضاح وزیر نفت را به حاشیه براند.

 

وی افزود: دولت می‌خواهد تا با استیضاح وزیر اقتصاد و قربانی کردن دژپسند در برابر زنگنه، استیضاح وزیر نفت را از اولویت در مجلس خارج کند.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در شرایط فعلی اگر دو وزیر دیگر دولت تغییر کنند، باید دولت برای تمام اعضای کابینه خود مجدد از مجلس رأی اعتماد بگیرد.

 

علیرضابیگی اضافه کرد: دولت می‌داند از آنجایی که رأی‌گیری مجدد برای کل کابینه منطبق با نظر رهبری نیست و مجلس این کار را نخواهد کرد سعی دارد استیضاح وزیر اقتصاد جلو بیفتد و استیضاح وزیر نفت انجام نشود.

 

فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار