جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی
روحانی در جلسه هیات دولت اعلام کرد:

آرزوی ۴۲ ساله محقق شد؛ برق مجانی برای ۳۰ میلیون نفر

آرزوی ۴۲ ساله محقق شد؛ برق مجانی برای ۳۰ میلیون نفر رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ایستادگی ملت، آمریکا را مقابل دیپلمات‌های ما دچار شکست کرد، گفت: اینکه در شورای امنیت هر روز آمریکا شکستی را بعد از شکستی تحمل می‌کند، به خاطر مقاومت و ایستادگی ملت است؛ وگرنه این ملت اگر در سال ۹۷ خود را باخته بود دشمن همان سال ما را به زانو درمی‌آورد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 26
کد خبر: ۵۶۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، حجت‌الاسلام «حسن روحانی» صبح چهارشنبه در جلسه هیات دولت گفت: در آستانه روز‌های تاریخ‌ساز تاسوعا و عاشورای حسینی قرار گرفتیم و مردم ما امسال هم مانند سال‌های گذشته به عهد خودشان نسبت به امامت و ولایت و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع) وفا کردند.

 

رییس جمهوری با بیان اینکه شکل مراسم امسال ممکن است با سال‌های گذشته متفاوت باشد، اظهار داشت: با وجود این، عزای امام حسین (ع) بسیار پرشور در همه شهر‌ها برگزار می‌شود. مردم بخشی از عزاداری‌ها را به خانه‌ها، در منازل، محلات و خیابان‌ها کشانده‌اند و شکل زیبایی امسال ایجاد شدند.

 

روحانی ادامه داد: حادثه کربلا حماسه برزگی برای عدالت‌طلبی، حق‌طلبی و مبارزه با کج‌روی و انحراف در مسیر دین و مبارزه با هرگونه ذلت است و در واقع ذلت‌ستیزی و مقاومت برای حق و حقیقت بود.

 

وی با بیان اینکه ماجرای کربلا از ماجرای درون‌دینی هم بالاتر است یعنی قیام حسین (ع) فقط برای احیای اسلام نیست، تصریح کرد: قیام امام حسین (ع) در تاریخ دیروز و سال ۶۱ هجری نمی‌گنجد. اقدام امام حسین (ع) ورای تاریخ و جغرافیا است. کار امام حسین (ع) به گونه‌ای بود که غیر مسلمانان هم به آن نهضت و قیام احترام می‌گذارند و ملت‌های غیرمسلمان هم در تاریخ تحت تاثیر آن هستند.

 

روحانی با بیان اینکه همیشه نیازمند فرهنگ عاشورا هستیم، خاطرنشان کرد: امروز در برابر همه توطئه‌ها و فشار‌ها از سوی دشمنان به ویژه آمریکا که هر روز یک خیانت توطئه و برنامه علیه ملت ایران دارد نیاز بالاتری به فرهنگ عاشورا داریم. ملت با مقاومت و ایستادگی توانسته در برابر قدرت‌های بزرگ پیروز و موفق باشد.

 

رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه ایستادگی ملت آمریکا را مقابل دیپلمات‌های مادچار شکست می‌کند، ابراز داشت: اینکه در شورای امنیت هر روز آمریکا شکستی را بعد از شکستی تحمل می‌کند، به خاطر مقاومت و ایستادگی ملت است؛ وگرنه این ملت اگر در سال ۹۷ خود را باخته بود و می‌گفت نمی‌توانم و این مقاومت، ورای مقاومت من است، دشمن همان سال ۹۷ قطعنامه‌ها را برگردانده و ما را به زانو درمی‌آورد.

 

وی افزود: مردم به‌رغم همه فشار‌ها و تحمل سختی‌ها مقاومت کردند. مردم در زندگی‌شان سختی‌ها را تحمل کردند، ولی برابر دشمن تسلیم نشدند. آن‌ها می‌خواستند ما را به نقطه فروپاشی برسانند و می‌گفتند تا آخر زمستان دیگر شما نیستید.

 

رئیس جمهور با بیان اینکه با وجود اعمال شدید‌ترین تحریم‌ها طی دو سال گذشته، مهمترین افتتاح‌ها را در کشور داشته ایم، افزود: از ابتدای امسال تاکنون ۲۱ افتتاح بزرگ داشته ایم که تنها یکی از آن‌ها ۷/۴ میلیارد دلار ارزش دارد.

 

روحانی خاطرنشان کرد: در شرایط تحریم با مجانی شدن برق بیش از ۳۰ میلیون نفر از مردم کشور، آرزوی ۴۲ ساله محقق شده است.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار