ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

ماجرای رابطه ریحانه پارسا و روزبه بمانی + عکس

انتشار عکسی از حضور روزبه بمانی؛ شاعر و خواننده با ریحانه پارسا در یک اتومبیل با واکنش‌های بسیاری در شبکه‌های اجتماعی همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 August 31
کد خبر: ۵۷۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، بعد از جنجال جدایی ریحانه پارسا از همسرش مهدی کوشکی این بار این بازیگر جوان و جویای نام جنجال دیگری به پا کرده است. هنوز جنجال طلاق و جدایی ریحانه پارسا از مهدی کوشکی نخوابیده بود که ماجرای جدیدی که اگر صحت داشته باشد می‌تواند برای روز‌ها به عنوان خبر داغ سایت‌ها و کانال‌ها باشد.


موضوع از این قرار است که عکسی از ریحانه پارسا در حال رانندگی در کنار روزبه بمانی خواننده و شاعر منتشر شده و مشخص نیست این عکس در کجا و در چه زمانی گرفته شده است. روزبه بمانی ۷ آذر ۱۳۵۷ در تهران به دنیا آمده است. او شاعر، ترانه‌سرا و خواننده است. وی فعالیت هنری خود را با بهروز صفاریان آغاز کرده و به عنوان ترانه‌سرا سابقه همکاری با هنرمندان نامی ایران از جمله معین، داریوش، گوگوش، منصور، سعید شهروز، محسن چاوشی، بهنام صفوی، محمد اصفهانی احسان خواجه‌امیری، کامران و هومن، محمد علیزاده، فرزاد فرزین، محسن یگانه، مهدی یراحی و کاوه یغمایی، بیژن مرتضوی، پویا را در کارنامه هنری خود دارد.

ماجرای رابطه ریحانه پارسا و روزبه بمانی + عکس

روزبه بمانی در جوانی فوتبال را به‌طور جدی دنبال می‌کرد. عضو تیم جوانان استقلال تهران بود و تا اردوی تیم ملی جوانان ایران در فوتبال رشد کرد. اما او فوتبال را ادامه نداد و به تحصیل در رشتهٔ مهندسی متالورژی مشغول شد. پس از مدتی از تحصیل در این رشته انصراف داد و دانشجوی رشتهٔ مهندسی نرم‌افزار شد و این رشته را نیز به پایان نرساند. در ادامه وی به تحصیل در رشتهٔ ادبیات فارسی پرداخت.
منبع:شهرآرانیوز

مطالب مرتبط
ارسال نظر