رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه: بعد از سال ۱۳۹۷ که خروج برجام اتفاق افتاد وضع مجموع عمومی اداره دولت متاثر شد ساعت ۲۳ امشب آخرین فرصت واریز وجه حراج سکه طلای مرکز مبادله ایران کنسرو ماهی ۱۴ درصد گران شد تغییر محدودیت سقف دارایی اشخاص در گواهی سپرده شمش نقره کندوان و هراز برفی است؛ انسداد ۳ محور فرعی افزایش مجدد قیمت لبنیات صحت دارد؟ ورود مجلس به مسدودسازی درگاه‌های پرداخت رمزارز قیمت طلا در بازار ایران اول بهمن ۱۴۰۳ / سکه در کانال ۵۷ میلیون تومان دوام نیاورد یارانه دی ماه واریز شد مهلت ۲ هفته‌ای بارگذاری یا اصلاح اطلاعات حقوق و مزایای کارکنان در سال ۱۴۰۳ معاون وزیر کار: ۳۰ درصد از جمعیت ۱۸ تا ۲۴ سال کشور، تحصیلات متوسطه دوم ندارند شرکت گاز: مصرف گاز در تهران به ۱۱۲ میلیون مترمکعب رسید برزیل به گروه کشور‌های شریک بریکس پیوست شرایط دریافت درگاه پرداخت کارگزاران سکو‌های مبادله رمزارز اعلام شد پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

افزایش 2 برابری واردات نفت آسیا از ایران علیرغم تحریم ها

واردات نفت آسیا از ایران پس از این که در ماه ژانویه به دلیل خرید کمتر چین و هند و توقف واردات ژاپن، به پایین‌ترین حد در دو ماه گذشته رسید، در فوریه بهبود خواهد یافت.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 February 28
کد خبر: ۵۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر ، آمار رسمی و تجاری نشان داد چهار خریدار بزرگ آسیایی نفت ایران شامل چین، هند، ژاپن و کره جنوبی مجموعاً ۷۱۰ هزار و ۶۹۹ بشکه در روز نفت ایران را در ژانویه وارد کردند که ۴۹ درصد در مقایسه با ژانویه سال ۲۰۱۸ کاهش داشت.

 

تحریم‌های آمریکا علیه ایران که از نوامبر گذشته به اجرا درآمد، واردات نفت آسیا از ایران را متأثر کرد با این حال واشنگتن به هشت کشور برای ادامه واردات از ایران به میزان کمتر از سابق، به مدت شش ماه معافیت داد.

 

خریداران با مشکلات مربوط به حمل محموله و پرداخت پول مواجه بودند که ازسرگیری واردات نفت ایران از سوی ژاپن و کره جنوبی را به تأخیر انداخت.

 

ژاپن در ژانویه نخستین محموله نفت ایران را از زمان آغاز تحریم‌ها خریداری کرد و انتظار می‌رود این محموله را در فوریه دریافت کند.

 

کره جنوبی نیز واردات نفت ایران را در ژانویه پس از چهار ماه وقفه از سر گرفت اما آمار شرکت ملی نفت کره نشان داد وارداتش ۷۵ درصد در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته افت داشت. این کشور که سومین خریدار بزرگ نفت ایران در آسیا به شمار می‌رود، خرید میعانات از ایران را محدود کرده است.

 

با این حال واردات نفت ایران از سوی ژاپن و کره جنوبی در ماه‌های پیش رو افزایش خواهد یافت زیرا به گفته منابع بازرگانی، خریداران این دو کشور تلاش می‌کنند از فرصت موجود برای خرید نفت ایران نهایت استفاده را ببرند.

 

طبق آمار رفینیتو آیکان، انتظار می‌رود واردات نفت آسیا از ایران در فوریه دو برابر افزایش یافته و به ۱.۳۸ میلیون بشکه در روز بالغ شود.

 

چین که بزرگ‌ترین مشتری نفت ایران است، در ماه ژانویه ۳۷۷ هزار و ۳۸ بشکه در روز نفت از ایران وارد کرد که در مقایسه با بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز در ماه دسامبر کاهش داشت اما واردات پکن بالاتر از ۳۶۰ هزار بشکه در روز است که تحت معافیت‌های آمریکا می‌تواند از ایران وارد کند.

 

هند نیز خرید نفت ایران در ژانویه را به ۲۷۰ هزار و ۵۰۰ بشکه در روز محدود کرد که پایین ۳۰۰ هزار بشکه در روز بود که این کشور می‌تواند تحت معافیت از تحریم‌های آمریکا وارد کند.

ارسال نظر