خبر مهم برای سهامداران؛ آخرین وضعیت واریز سود سهام عدالت تورم نقطه‌به‌نقطه به ۸۳.۸ درصد رسید / کالا‌ها چقدر گران شدند؟ قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ هنگام بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۵ میلیون تومان را رد کرد؟ جدول قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ ثبت نام فروش فوری زامیاد ۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط قیمت سکه شامگاه ۷ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت دلار چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۸ مهر ۱۴۰۵ ماجرای خالی فروشی میلی گلد | علت تاخیر تسویه و ماجرای ۹۶۵ کیلوگرم طلا چیست؟ آخرین قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵ | دلار ۲۵۵ هزار تومان شد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان عصر امروز سه‌شنبه ۷ مهر ۱۴۰۵؛ هر گرم ۲۴ میلیون و ۹۶۹ هزار تومان آخرین قیمت طلا و سکه عصر امروز ۷ مهر ۱۴۰۵؛ سکه از ۲۵۳ میلیون تومان عبور کرد نحوه پرداخت حقوق مرخصی زایمان تامین اجتماعی هواپیمای کاسپین در ترکیه توقیف شد/ علت توقیف بوئینگ ایرانی چیست؟ جدیدترین قیمت مرغ در بازار؛ فیله به ۶۲۵ هزار تومان رسید قیمت طلا امروز ۷ مهر ۱۴۰۵ | طلای ۱۸ عیار چند شد؟

یک کارگر ایرانی با چند سال کار کردن می‌تواند صاحب خانه شود؟

یک کارگر ایرانی با چند سال کار کردن می‌تواند صاحب خانه شود؟ یک مقام مسئول کارگری می‌گوید وام مسکن به کار کارگران نمی‌آید و آن‌ها با حقوق حداقلی و دریافتی اندکی که دارند ۲۰۰ سال باید کار کنند تا صاحب یک خانه شوند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 01
کد خبر: ۵۷۲۲۱

به گزارش راهبرد معاصر علی اصلانی درباره تاثیر پرداخت وام مسکن بر صاحبخانه شدن کارگران، گفت: شاید نیت از دادن وام‌های مسکن کمک به خانه‌دار کردن کارگران و گروه‌های کم‌درآمد و محروم جامعه باشد ولی با تجربه‌ای که در این زمینه داریم این وام‌ها چندان به کار کارگران نیامده است.

 

  • کارگر توان قسط ۱.۲ میلیون تومانی را ندارد

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۷۰ درصد کارگران حداقل بگیرند و توان پرداخت ماهی یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان قسط را ندارند، گفت: با وضعیتی که در بحث قیمت مسکن به وجود آمده کارگران از این طرح ها استقبال نمی کنند. وقتی کارگر با حداقل حقوق کار می کند و یک خانه دست کم ۵۰۰ میلیون تومان برایش آب می خورد او باید ۲۰۰ سال کار کند تا از عهده خرید یک خانه برآید مگر اینکه دولت به میدان بیاید و مثل مسکن مهر یکسری امکانات و منابع و زمین های دولتی را برای این منظور اختصاص بدهد.

 

  • اختصاص زمین های دولتی برای مسکن کارگری

رئیس کانون شورای اسلامی کار البرز با تاکید بر اختصاص زمین های دستگاه های دولتی برای خانه‌دار شدن کارگران، گفت: در جلسه اخیری که در معاونت فرهنگی وزارت کار در خصوص راهکارهای تامین مسکن کارگران داشتیم پیشنهاد شد که تعاونی های مسکن کارگری ایجاد شوند و ظرفیت تشکل های کارگری در معرفی کارگران فاقد مسکن مورد استفاده قرار گیرد. همچنین مقرر شد در بحث پرداخت وام طرف حساب بانک نشویم و قرارداد بین بانک و سازنده منعقد شود.

اصلانی در ادامه درباره ساخت مسکن کارگری در جوار شهرک های صنعتی ابراز عقیده کرد و گفت: طبعا ساخت خانه برای کارگران شاغل در شهرک های صنعتی تاثیرگذار است و به متعادل شدن قیمت ها در بازار منجر می شود ولی قبل از هر چیز باید وضعیت کارگر و کارفرما مشخص شود.

 

  • تعیین وضعیت کارگر و کارفرما قبل از ساخت واحد مسکونی  

وی با بیان اینکه بیش از ۹۵ درصد کارگران دارای قرارداد موقت هستند، گفت: کارگر قرارداد موقت امنیت شغلی ندارد و هر زمان نگران از دست دادن شغل خود است. به همین دلیل ابتدا باید وضعیت کارگر و کارفرما مشخص شود کارگر به دلیل ترس از عدم تمدید قرارداد و از دست دادن شغل ناچار به واگذاری خانه مسکونی و درگیر دادگستری نشود.

این مقام مسئول کارگری در پایان بر لزوم استفاده از ظرفیت تشکل های کارگری تاکید و خاطرنشان کرد: وزارت کار می تواند از تشکل های کارگری در فرایند خانه دار شدن کارگران و شناسایی کارگران فاقد خانه دعوت کند.

بسیاری از کارشناسان و فعالان کارگری ساخت مسکن کارگری در شهرک های صنعتی را اقدامی راهگشا در جهت رفع دغدغه مسکن کارگران می دانند. اواخر سال گذشته تفاهم نامه همکاری میان وزارتخانه های کار و راه و شهرسازی به منظور ساخت ٢٠٠ هزار واحد مسکونی برای کارگران، بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی به امضا رسید.

همشهری

کلمات کلیدی: مسکن علی اصلانی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار