به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز، ۲۶ میلیون و ۷۹۵ هزار و ۸۴۷ نفر در جهان به ویروس کرونا ــ کووید ۱۹ ــ مبتلا شدهاند که از این تعداد، ۸۷۸ هزار و ۹۷۱ هزار نفر جان خود را از دست دادهاند.
از مجموع تعداد مبتلایان در جهان، تاکنون ۱۸ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۷۱۴ نفر بهبود یافته و توانستهاند این بیماری را شکست دهند.
کشور آمریکا با بیشترین تعداد مبتلایان در جهان با افزایش ۵۳ هزار و ۸۱۳ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۶ میلیون و ۳۸۹ هزار و ۵۷ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۱۹۲ هزار و ۱۱۱ آمریکایی مبتلا به کووید ۱۹ در این کشور جان خود را از دست داده اند.
کشور برزیل پس از آمریکا در رده دوم جهان قرار دارد که با افزایش ۴۵ هزار و ۶۵۱ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۴ میلیون و ۹۱ هزار و ۸۰۱ مبتلا رسیده است؛ در این کشور تعداد ۱۲۵ هزار و ۵۸۴ نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست دادهاند.
کشور هند به عنوان سومین کشور جهان، با افزایش ۸۶ هزار و ۴۳۲ مبتلا در ۲۴ ساعت گذشته، به مجموع ۴ میلیون و ۲۳ هزار و ۱۷۹ مبتلا رسیده است؛ تاکنون ۶۹ هزار و ۶۳۵ هندی جان خود را از دست دادهاند.
آمار مبتلایان ۱۰ کشور اصلی درگیر شیوع کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد مبتلایان جدید هر کشور است.
۱. آمریکا: شش میلیون و ۳۸۹ هزار و ۵۷ نفر (۵۲ هزار و ۸۵۳ نفر)
۲. برزیل سه میلیون و ۹۱ هزار و ۸۰۱ نفر (۴۵ هزار و ۶۵۱ نفر)
۳. هند چهار میلیون و ۲۳ هزار و ۱۷۹ نفر (۸۷ هزار و ۱۱۵ نفر)
۴. روسیه یک میلیون و ۱۵ هزار و ۱۰۵ نفر (پنج هزار و ۱۱ ح نفر)
۵. پرو ۶۷۶ هزار و ۸۴۸ نفر (شش هزار و ۷۰۳ نفر)
۶. کلمبیا ۶۵۰ هزار و ۶۲ نفر (هشت هزار و ۴۸۸ نفر)
۷. آفریقای جنوبی ۶۳۵ هزار و ۷۸ نفر (دو هزار و ۶۳ نفر)
۸. مکزیک ۶۲۳ هزار و ۹۰ نفر (شش هزار و ۱۹۶ نفر)
۹. اسپانیا ۵۱۷ هزار و ۱۳۳ نفر (چهار هزار و ۵۰۳ نفر)
۱۰. آرژانتین ۴۶۱ هزار و ۸۸۲ نفر (۱۰ هزار و ۶۸۴ نفر)
گفتنی است ایران در این فهرست با ۳۸۲ هزار و ۷۷۲ نفر مبتلا و دو هزار و ۲۶ مبتلا جدید در جایگاه دوازهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان قرار دارد.
آمار ۱۰ کشور اول فوتیهای ناشی از کرونا به شرح زیر است؛ اعداد داخل پرانتز تعداد فوتیهای جدید هر کشور است.
۱. آمریکا ۱۹۲ هزار و ۱۱۱ نفر (یک هزار و ۳۳ نفر)
۲. برزیل ۱۲۵ هزار و ۵۸۴ نفر (۸۵۵ نفر)
۳. هند ۶۹ هزار و ۶۳۵ نفر (یک هزار و ۶۶ نفر)
۴. مکزیک ۶۶ هزار و ۸۵۱ نفر (۵۲۲ نفر)
۵. بریتانیا ۴۱ هزار و ۵۳۷ نفر (۱۰ نفر)
۶. ایتالیا ۳۵ هزار و ۵۱۸ نفر (۱۱ نفر)
۷. فرانسه ۳۰ هزار و ۷۲۴ نفر (۱۸ نفر)
۸. اسپانیا ۲۹ هزار و ۴۱۸ نفر (۱۸۴ نفر)
۹. پرو ۲۹ هزار و ۵۵۴ نفر (۱۴۲ نفر)
۱۰. ایران ۲۲ هزار و ۴۴ نفر (۱۱۸ نفر)
جدول زیر آخرین تغییرات تعداد مبتلایان، فوتیها و بهبودیافتگان کرونا در سطح جهان را (مربوط به ۲ ساعت گذشته) نشان میدهد:
احتمال توزیع واکسن کووید۱۹ از اوایل سال میلادی جدید
مسعود مردانی در خصوص ساخت واکسن کرونا در جهان گفت: هیچ کدام از واکسنهای ساخته شده در جهان به بازار عرضه نشده اند و ما نمیتوانم بگوییم کدام یک بهتر از بقیه است، اما سازمان بهداشت جهانی تحقیق و توسعه واکسن کرونا در ۱۵۲ کشور را تایید کرده است.
وی ضمن اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی به تعدادی از این کشورها اجازه داده است، سومین مرحله تجربی ساخت واکسن کرونا را روی انسان انجام دهند، ادامه داد: چین، آمریکا، هند و روسیه و برخی از کشورهای اروپایی در حال ساخت واکسن هستند و هر کدام از این واکسنها ویژگی خاص خود را دارند.
این فوق تخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری با بیان اینکه بر اساس شواهد به نظر میرسد واکسن آکسفورد زودتر از بقیه واکسنها و شاید در اوایل سال میلادی آینده به بازار عرضه شود، اظهار کرد: ممکن است در برخی از کشورها واکسن کرونا تا زمستان وارد بازار شود، اما با توجه داشته باشیم که این بیماری در حال حاضر نه درمان مشخصی دارد و نه واکسنی و بهترین راه برای مقابله با آن پیشگیری و رعایت نکات بهداشتی است.