مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

رزرو صندلی سرویس مدارس در پایتخت

مدیرعامل شرکت اتوبوس و مینی‌بوس‌های رزروی تهران از انجام برنامه‌ریزی جهت امکان رزرو صندلی سرویس مدارس خبر داد و گفت: شهرداری تهران نسبت به این موضوع چراغ سبز نشان داده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 05
کد خبر: ۵۷۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد تابنده، مدیرعامل شرکت اتوبوس و مینی بوس‌های رزروی تهران درباره فعالیت این ناوگان جهت ارائه خدمات در قالب سرویس مدرسه به دانش آموزان پایتخت اظهار داشت: در حال حاضر در تلاش هستیم که توسعه فنی این فعالیت را جهت ارائه خدمات در قالب سرویس مدرسه هرچه سریع‌تر انجام دهیم و پس از تحقق این مساله والدین می‌توانند، محل منزل و مدرسه را در سامانه مربوطه که در حال حاضر جهت بهره‌مندی از اتوبوس‌های و مینی بوس‌های رزروی استفاده می‌شود، ثبت کنند.

 

وی افزود: رایزنی‌ها با سازمان تاکسیرانی تهران انجام گرفته که تاکسی‌، مینی‌بوس و خودروهای پایتخت که دارای مجوز سرویس مدرسه هستند، بتوانند از امکانات فنی اتوبوس و مینی بوس‌های رزروی و سامانه به‌همراه استفاده کنند که خوشبختانه شهرداری تهران نسبت به این موضوع چراغ سبز نشان داده است.

 

مدیرعامل شرکت اتوبوس و مینی بوس‌های رزروی با بیان اینکه ضوابط برای سرویس مدارس کاملاً مشخص و مطابق ابلاغیه‌های سازمان تاکسیرانی خواهد بود، گفت: در واقع شرکت اتوبوس و مینی بوس‌های رزروی امر تسهیل‌گری جهت ارائه خدمات سرویس مدرسه انجام می‌دهد.

 

وی خاطرنشان کرد: رزروی شدن صندلی سرویس مدارس با توجه به شرایط کرونا راهکار مناسبی جهت پیشگیری و انتقال این بیماری میان دانش‌آموزان است و والدین می‌توانند به تعداد روزهایی که فرزندانشان به مدرسه می‌روند، صندلی سرویس مدرسه رزرو کنند.

 

تابنده با بیان اینکه هزینه شهریه سرویس مدرسه رزروی مطابق با چارچوب‌های مصوبه‌ شورای شهر و سازمان تاکسیرانی در مورد شهریه سرویس مدارس است، گفت: امکان رزرو صندلی سرویس مدارس پایتخت در حال نهایی شدن است و در صورت  انجام هماهنگی‌های لازم توسط سازمان تاکسیرانی، بزودی و از پاییز امسال این طرح اجرایی می‌شود.

 

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار