توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۷ تا ۱۰ آبان در برخی از جاده‌های کشور این ربات انسان‌نما اتاق را مرتب و لباس‌ها را تا می‌کند جاده چالوس یکطرفه شد/ محدودیت‌های جدید اعلام شد اعلام جرم علیه تهیه‌کننده و مجری برنامه منتشرکننده ادعا‌های فائزه هاشمی هشدار دادگستری تهران درباره مراکز غیرمجاز خدمات زیبایی تشکیل پرونده قضائی برای فائزه هاشمی زمان توزیع کارت آزمون کانون وکلا اعلام شد تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعات کاری ادارات/ سازمان اداری و استخدامی کشور مسئول اجرای ساعات کاری ادارات جدید شد مدارس این شهر‌ها فردا چهارشنبه ۷ آبان تعطیل شد/ تاخیر در فعالیت ادارات خوزستان + جزئیات  وکیل مدافع پژمان جمشیدی: موکلم ممنوع الخروج نبوده است  خروج سهامدار اصلی بانک آینده از کشور صحت دارد؟ قاتل داروساز بازنشسته پای میز محاکمه؛ انگیزه جنایت خونین چه بود؟ قاتل امیر محمد خالقی بخشیده شد/ پزشکیان پیام داد

مطالبه مردمی برای تشدید مقابله با اراذل و اوباش

فرمانده نیروی انتظامی با تاکید بر اینکه به هیچ فردی اجازه تعدی و تعرض به حقوق مردم را نمی‌دهیم، گفت: با پنجه اقتدار در برابر اراذل و اوباش ظاهر می‌شویم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۹ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۷۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین اشتری در حاشیه حضور در یگان‌های ویژه ناجا با تاکید بر اینکه در مقابل اراذل و اوباش با پنجه اقتدار ظاهر می‌شویم، خاطرنشان کرد: در مقابل قانون شکنان و متعرضان به حقوق مردم براساس قانون و البته با پشتیبانی قوه قضائیه عمل و افراد سودجو و متعرض را شناسایی و با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

 

سردار اشتری با اشاره به مطالبه مردمی در راستای تشدید مقابله با اراذل و اوباش، خاطر نشان کرد: این موضوع همواره در دستور کار ناجا بوده و هست و امروز تشدید اقدامات را به عنوان یک اولویت دنبال و اجرایی می‌کنیم.

 

عالی‌ترین مقام انتظامی کشور خاطرنشان کرد: به هیچ فردی اجازه عربده کشی، قانون شکنی و تعدی به حقوق مردم را نمی‌دهیم و اراذل و اوباش بدانند که در برابرشان کوتاه نمی‌آییم و با اقتدار برخورد می‌کنیم.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود با تقدیر از همراهی مردم در همه عرصه‌ها و صحنه‌ها با نیروی انتظامی، خاطر نشان کرد: جا دارد در همین جا از همکارانم به ویژه خانواده هایشان به پاس جانفشانی در ماموریت‌ها قدردانی کنم؛ در شرایطی که شاهد شیوع ویروس کرونا در کشور هستیم سبزپوشان ناجا ماموریت‌های ذاتی و قانونی خود را دنبال می‌کنند.

 

سردار اشتری با اشاره به اقدامات نیروی انتظامی در مقابله با شیوع ویروس کرونا، مطرح کرد: نیرو‌های یگان ویژه که در همه عرصه‌ها در کنار مردم و همراه آنان هستند در عرصه مقابله با شیوع ویروس کرونا نیز خوش درخشیدند و شاهد اقداماتی، چون ضدعفونی کردن معابر و سایر فعالیت‌های دیگر بودیم.

 

فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه خدمت به مردم را توفیق می‌دانیم، بیان کرد: ارائه مطلوب‌ترین خدمات به مردم را وظیفه خود می‌دانیم و از طرفی برای ارتقاء امنیت در کشور تلاش روزافزون می‌کنیم./ پانا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار