فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

پرداخت کمک ودیعه مسکن سرعت گرفت

تاکنون تعداد ۲۳۵۸ پرونده در بانک‌های عامل به منظور دریافت تسهیلات بانکی کمک ودیعه مسکن تشکیل و از تعداد یاد شده، ۱۶۳۹ فقره تسهیلات به مبلغ ۲۸۵.۲۵۰ میلیون ریال به متقاضیان پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۲ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۷۹۹۸

به گزارش راهبرد معاصر در راستای اجرای مصوبه ستاد اقتصادی دولت و مصوبه مورخ ۱۱‌‏مرداد ماه ۱۳۹۹«ستاد ملی مقابله با کرونا»، بانک مرکزی هرگونه همکاری و هماهنگی لازم به منظور تسریع در اعطای تسهیلات بانکی به مستأجران (کمک ودیعه مسکن) را با «وزارت راه و شهرسازی» و بانک‌های عامل اعطای تسهیلات یاد شده را در دستور کار خود قرار داده است.

 

از این رو بانک مرکزی، در انجام امور محوله خود، از جمله ابلاغ توزیع بانکی تسهیلات مورد اشاره به بانکهای عامل، تهیه توزیع بانکی ـ استانی و ارسال آن به وزارت راه و شهرسازی برای انجام سایر امور مربوطه، برگزاری جلسات متعدد به منظور تهیه دستورالعمل بانکی مرتبط و ابلاغ آن به بانک‌های عامل (طی نامه شماره ۱۶۴۳۱۱‌‏.۹۹ مورخ ۲۸ مرداد ماه ۱۳۹۹) اقدامات لازم را به عمل آورده است.

 

براساس پیگیری‌های به عمل آمده علت تأخیر در پرداخت تسهیلات یاد شده مشکلات مربوط به سامانه «طرح اقدام ملی» (مرتبط با وزارت راه و شهرسازی) و نحوه اتصال کاربران بانک‌های عامل به آن سامانه و همچنین نحوه معرفی متقاضیان به شعب بانک‌ها بوده است که پس از پیگیری موضوع توسط این بانک، «وزارت راه و شهرسازی» در هفته گذشته نسبت به برگزاری جلسه و رفع مشکلات بانک‌ها و تعیین نحوه معرفی متقاضیان به شعب بانک‌ها اقدام کرده است. براین اساس، در حال حاضرپرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن سرعت گرفته و تمام شعب بانک‌های عامل در سامانه طرح اقدام ملی برای انتخاب، در دسترس متقاضیان قرار گرفته است.

 

همچنین، در راستای حمایت از متقاضیان دریافت تسهیلات یاد شده، تأکیدات لازم مبنی بر اعطای تسهیلات با اخذ وثایق مندرج در دستورالعمل بانکی ابلاغی به تمام بانک‌های عامل انجام شده است.

 

در پایان خاطرنشان می‌شود، وثایق مربوط به تسهیلات ودیعه مسکن متناسب با مبلغ تسهیلات و به تشخیص بانک عامل، هرکدام از موارد زیر یا ترکیبی از آنهاست:

 

الف‏-گواهی کسر از حقوق

ب‏- گواهی کسر از مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی.

ج‏- سهام عدالت

د‏-  در تسهیلات ۱۵۰ میلیون ریالی اخذ سفته یا چک فرد متقاضی به تشخیص بانک عامل

ه ‏- در تسهیلات بیش از ۱۵۰ میلیون ریالی اخذ سفته یا چک فرد متقاضی به تشخیص بانک عامل به همراه یک ضامن.

 

مهر

ارسال نظر