امیر تتلو از فهرست عفو قوه قضاییه خط خورد! محدودیت‌های ترافیکی جاده‌های کشور/جاده چالوس یکطرفه می‌شود انتقاد پلیس فتا به اپلیکیشن‌های مزاحم‌یاب و شماره‌یاب تعلیق سه دانشجوی دانشگاه تهران به دلیل اهانت به پرچم اژه‌ای: دشمنان بر "عملیات روانی و افزایش فشار" علیه ایران متمرکز شدند وعده وزیر بهداشت برای پرداخت معوقات کادر درمان چمران: مترو راه حل کاهش آلودگی و ترافیک تهران است نزاع دسته‌جمعی در پارک تهران جان یک نفر را گرفت پیگیری مجوز استخدام ۱۸ هزار پرستار در سال آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور هشدار کاهش شدید دما در ۲۶ استان / بارش برف، باران و یخبندان در راه است امروز در ۵ دانشگاه شهر تهران چه گذشت؟ دستگیری ربایندگان دو تبعه عراقی در غرب کشور/انتشار تصاویر شکنجه گروگان‌ها با هدف اخاذی  رئیس دانشگاه الزهرا: با هتاکان به نماد‌های ملی برخورد خواهیم کرد/ برای دانشجویان پیامک تذکر فرستادیم هشدار ترافیکی پلیس راه فراجا؛ بارش برف و باران در جاده‌ها

وصول ۳۵۰۰ میلیارد تومان از مالیات معوقه

رئیس سازمان بازرسی کل کشور از کمک این سازمان و وصول ۳۵۰۰ میلیارد تومان از مالیات معوق تعدادی از شرکت‌ها خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 07
کد خبر: ۵۸۰۴۲

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام والمسلمین درویشیان در جلسه شورای عالی قوه قضاییه با اشاره به پیگیری‌های این سازمان برای کمک به دولت در وصول مالیات معوق، از وصول ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مالیات تعدادی از شرکت‌ها در ۵ ماه ابتدایی سال‌جاری و واریز آن به حساب سازمان امور مالیاتی کشور خبر داد.

 

رییس سازمان بازرسی کل کشور همچنین با اشاره به اقدامات نظارتی و پیشگیرانه این سازمان در یکی از شهرداری‌های استان تهران، از ورود سازمان بازرسی به یکی از قراردادهای این شهرداری خبر داد که با تجدید کارشناسی موجب دریافت ۲۴۰ میلیارد تومان سهم شهرداری در قرارداد مذکور شده است.

 

بنا بر این گزارش، در راستای نظارت بر معاملات و بازرسی جاری از شهرداری‌ها، هیأت بازرسی‌کننده به بررسی تنظیم تقسیم‌نامه و واگذاری قدرالسهم یکی از شهرداری استان تهران (حدود ۴۵ درصد از کل یک پروژه مشارکتی تجاری اداری) که برای تأمین مالی و پرداخت بدهی‌های شهرداری انجام می‌شد، پرداخت.

 

هیأت بازرسی در این پرونده با گزارش هیأت کارشناسی سه‌نفره در خصوص ارزیابی پروژه مذکور روبه‌رو شد و با بررسی‌های کارشناسی مشخص شد، همین هیأت ۱۱ روز قبل گزارش دیگری ارائه کرده بود که گزارش ارزیابی ثانویه نسبت به گزارش اولیه، علی‌رغم افزایش متراژ سطح و سطوح، به میزان بیش از ۲ هزار میلیارد ریال کاهش قیمت داشته و گزارش ارزیابی ابتدایی نیز در دبیرخانه شهرداری مذکور ثبت و ضبط نشده است.

 

بر همین اساس و با پیگیری‌های انجام‌شده، موضوع به هیأت کارشناسی بالاتر ارجاع شد و گزارش هیأت کارشناسی ۵ نفره حاکی از وجود سوءجریان در نحوه کارشناسی به میزان بیش از ۵ هزار و ۳۳۰ میلیارد ریالی در ارزیابی پروژه مذکور بوده که با ورود به‌موقع سازمان بازرسی کل کشور و ارسال گزارش هشداری، از تضییع حقوق شهرداری در فروش قدرالسهم خود در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال جلوگیری شد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار