وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی اعلام ساعت کاری جدید ادارات زمستان ۱۴۰۴ + جزئیات تصویب آیین‌نامه جبران قدرت خرید اقشار متوسط و کم‌درآمد جامعه تصویب سه آیین‌نامه مهم در دولت / از خدمات سلامت اتباع تا جبران خسارات حوادث طبیعی وزیر دفاع: آمریکا و ایران در تعارض ذاتی با یکدیگر قرار دارند / تنها کشوری که پاسخ دندان‌شکن به اسرائیل  داد، ایران بود سرلشکر موسوی: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران هم‌اکنون در آمادگی کامل اطلاعاتی و عملیاتی قرار دارند مهاجرانی: امروز کشور نه از سیمکارت سفید بلکه از کاهش سرمایه اجتماعی ضربه می‌خورد ضربه کاری اطلاعات به ضدانقلاب/ ۳ عضو دیگر شبکه ضدامنیتی "شکار مزدور" بازداشت شدند شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است

مواضع گروسی درباره همکاری های اخیر آژانس و ایران

مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در گفت و گویی مواضعش درباره همکاری های اخیر آژانس و ایران را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۰ - ۲۷ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 17
کد خبر: ۵۹۳۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفت‌وگو با این شبکه درباره این که آیا رویکرد آژانس در زمان او نسبت به ایران تغییری کرده است، گفت: من به طور کلی یک روش جدید را به کار گرفتم اما مسئله ایران یک مسیر طولانی و پرفراز و نشیب است. بنابراین طبیعی است که لحظات سختی وجود داشته باشند. ما اختلاف‌هایی داشتیم. امسال ما مسیر سختی را طی کردیم. چند هفته پیش که در تهران بودم توانستیم این مسائل را حل کنیم. در حال حاضر توانسته‌ایم به خوبی فعالیت کنیم.

 

گروسی ادامه داد: من در سال جاری از ایران خواستم که برای بازرسان ما دسترسی به چند محل انجام شود که نشد و این موجب شد که ما در تنگنا قرار بگیریم. مهم بود که ما  این مسئله را حل کنیم. ما به طور مستقیم با آن‌ها صحبت کردیم و آن‌ها صمیمانه ما را پذیرفتند. من با رئیس جمهور روحانی و وزیر امور خارجه ظریف صحبت کردم و توانستیم باهم به توافق برسیم.

 

مدیرکل آژانس همچنین با اشاره به دسترسی بازرسان آژانس به یکی از دو محل تعیین شده توسط آژانس که از سوی ایران انجام شد، گفت: این پایان ماجرا نیست اما درباره دستاوردمان باید بگویم، چیزی که ما به دست آوردیم بازگشت به فعالیت معمولمان بود که باید داشته باشیم. ما دوباره فعالیت می‌کنیم.


او در پاسخ به این سوال که آیا می‌تواند تایید کند آژانس بر اساس اطلاعات ارائه شده از سوی رژیم صهیونیستی فعالیت می‌کرده است، گفت: نه من این را تایید نمی‌کنم. به این خاطر که ما اطلاعات زیادی داریم. ما اطلاعاتی داریم که از بازرسان خودمان جمع‌آوری می‌کنیم و اطلاعاتی داریم که کشورها به ما می‌دهند. همچنین اطلاعاتی نیز وجود دارند که از طریق طرف‌های سوم کسب می‌شوند. ما هیچ وقت بر اساس اطلاعاتی که دریافت می‌کنیم فعالیت نمی‌کنیم. ما گروه بزرگی از کارشناسان را در زمینه‌های مختلف داریم.

 

گروسی در پاسخ به این سوال که آیا سطح همکاری آژانس با تهران را سطح متفاوتی از زمان انجام شدن توافق هسته‌ای در نظر می‌گیرد، گفت: اکنون در آن سطح همکاری مورد نیازم قرار دارم./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار