سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد آخرین مهلت انتخاب رشته کارشناسی دانشگاه آزاد ۱۴۰۵ امروز ۲۴ مهر اسامی محصولات آرایشی غیرمجاز؛ از HUDA BEAUTY تا MAC هشدار زرد هواشناسی در ۱۰ استان؛ رگبار باران و باد شدید در راه است پیش‌بینی بارش‌های پاییزی در تهران تا ۱۷ آبان / باران و طوفان در راه تهران / احتمال برف پاییزی

تشدید محدودیت های کرونایی در تهران

تشدید محدودیت های کرونایی در تهران استاندار تهران با اشاره به لزوم اعمال محدودیت‌های بیشتر از ابلاغ مصوبه مربوط به نظارت جدی بر استفاده از ماسک در دستگاه‌های اجرایی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۴ - ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 September 27
کد خبر: ۶۰۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر  انوشیروان محسنی بندپی در چهارمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان تهران در مورد بیماری کرونا اظهار کرد: تعطیلات سبب شده که امروز روند مراجعان سرپایی و میزان بستری بیماران در بخش ویژه رو به افزایش باشد که این امر، شرایط را برای مدیریت و خدمت رسانی سخت تر می‌کند.

وی افزود: پیشنهاد استانداران و دانشگاه‌های علوم پزشکی این بود که استانداران از اختیارات استانی استفاده کنند تا برخی محدودیت‌ها اعمال شود که دیروز در جلسه ستاد ملی این امر مصوب شد، با این شرط که ستادهای استانی پیشنهادات خود را به دو وزیر بهداشت و کشور ارسال کنند و پس از تأیید آنها جنبه اجرایی پیدا کند.

استاندار تهران تصریح کرد: بر این اساس، دیروز جلسه ستاد استانی داشتیم و پیشنهاداتی ارائه شد که پس از تأیید دو وزیر در استان اجرایی می‌شود؛ چرا که تهران به چابک سازی، کم کردن تراکم و اعمال محدودیت‌های بیشتر نیاز دارد.

محسنی بندپی گفت: تهران پایلوت شده تا برخی از محدودیت‌ها به ویژه در مورد استفاده از ماسک اعمال شود، تا هر فردی که از ماسک استفاده نکند خدمت به وی ارائه نشود و هر کارمندی که بخواهد خدمت به چنین فردی ارائه کند خلاف آیین نامه عمل کرده است که این مصوبه به همه دستگاه‌های اجرایی و ملی ابلاغ شد.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد استان این است که تعطیلی ورزش‌هایی که برخورد فیزیکی دارند همچنین استخرهای شنا، قهوه‌خانه‌ها، نماز جمعه و تالارها تداوم پیدا کند تا نسبت به مدیریت بیماری در شرایط شروع فصل پاییز، شیوع آنفلوآنزا و سرما، تراکم جمعیت و غیره اقدام شود.

 

تسنیم

ارسال نظر
captcha