تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی اعلام برنامه رسمی آزمون‌های نهایی تیر و مرداد ۱۴۰۵ هواشناسی تهران اطلاعیه داد / رگبار و رعد و برق تا آخر هفته در پایتخت

تهران رکورد مرگ کرونا را زد

تهران رکورد مرگ کرونا را زد رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران می‌گوید روز گذشته ۱۳۶ تهرانی بر اثر کرونا فوت کرده اند که از زمان شیوع این بیماری تاکنون بالاترین میزان مرگ و میر است. این در حالی است که روز گذشته بر اساس آمار وزارت بهداشت کرونا در کل کشور ۱۷۹ قربانی گرفته؛ یعنی ۷۶ درصد قربانیان متعلق به تهران بوده. همزمان، اعضای شورای شهر، خواستار تعطیلی دوهفته‌ای تهران به جای یک هفته شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۳ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 04
کد خبر: ۶۱۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران خواستار اعمال محدودیت‌های دوهفته‌ای در تهران شد؛ در جلسه شورای شهر، محسن هاشمی رئیس شورا نیز همین درخواست را مطرح کرده بود. این درخواست ها به دلیل رکوردزنی نگرانی ها از افزایش روزافزون بیماران کرونایی است. همزمان برخی می گویند محدودیت های اعمال شده در تهران کافی نیست و این شهر باید به صورت «کامل» دو هفته تعطیل شود.

 

ناهید خداکرمی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود با اشاره به اتخاذ محدودیت های کرونایی در تهران گفت: روز گذشته محدودیت یک هفته ای از سوی استانداری برای تهران صادر شد اما اتخاذ این محدودیت ها، نگرانی هایی را به همراه دارد و سوال مطرح است که آیا با تعطیلی یک هفته ای می توان اپیدمی را کنترل کرد که جواب آن خیر است.

 

وی گفت: با چند اپیدمیولوژیست صحبت کردم و آنها معتقدند که تعطیلات یک هفته ای فقط فراز و فرود در سیر اپیدمی ایجاد می کند. اگر نتوانیم این محدودیت ها را درست کنترل کنیم بعد از آن باز هم شاهد اوج بیماری خواهیم بود و باید به مسئولان گفت که اگر نمیتوانند کار و تصمیم بهتری داشته باشید، همان اپیدمی گله ای را دنبال کنید.

 

رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با بیان اینکه وضعیت تهران قرمز است و 136 تهرانی روز گذشته از این بیماری فوت کردند ادامه داد: برای مهار شیوع کرونا لازم بود که به جای یک هفته، دو هفته تهران تعطیل شود.

 

خداکرمی با بیان اینکه این در حالی است که اگر مسافرت ها محدود نشود مجددا شاهد حرکت ویروس به سمت نقاط پاک کشور خواهیم بود افزود: درست است که احیای اقتصادی مهم است اما جان مردم مهمتر است.

منبع: انتخاب

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار