سید حسن نصرالله: صدام با هواپیما زائران اربعین امام حسین (ع) را هدف قرار می‌داد-راهبرد معاصر

سید حسن نصرالله: صدام با هواپیما زائران اربعین امام حسین (ع) را هدف قرار می‌داد

سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان چهارشنبه‌شب به مناسبت اربعین امام حسین (ع) سخنرانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 07
کد خبر: ۶۲۱۰۲

 به گزارش راهبرد معاصر سید حسن نصرالله، دبیرکل جزب‌الله لبنان چهارشنبه‌شب به مناسبت اربعین حسینی (ع) سخنرانی کرد.

سید حسین نصرالله در ابتدای سخنرانی خود به زیارت اربعین و تاریخچه این زیارت اشاره کرد و گفت که بر اساس اسناد و منابع تاریخی، اولین کسی که به زیارت اربعین (چهلمین روز شهادت شهدای کربلا) رفت، جابر بن عبدالله انصاری بود و او اولین زائر اربعین امام حسین (ع) به شمار می‌رود.

او گفت که این مراسم در طول تاریخ بود ولی در دوران معاصر و زمان حکومت بعث، رژیم صدام از برگزاری مراسم اربعینی مقابله می‌کرد و اجازه راهپیمایی به شیعیان را نمی‌داد و حتی در برخی سال‌ها این رژیم اقدام به هدف قرار دادن زوار امام حسین (ع) با هواپیما و بالگرد کرد.

دبیرکل حزب‌الله لبنان گفت که او به همراه شهید سید عباس موسوی، دبیرکل سابق این حزب و جمعی از طلبه‌ها در آن زمان، شاهدان عینی این جنایت صدام بودند.

سید حسن نصرالله گفت که امسال به دلیل شیوع کرونا و نگرانی از انتشار این ویروس، این مراسم محدود شد.

او اربعین امام حسین (ع) را رویدادهای بزرگ دانست و گفت که باید دید، راز این که این رویداد با مروز زمان و به رغم اقداماتی که برای مقابله با زنده نگه داشتن آن شده است، فراموش نشده چیست.

امام حسین (ع) در متن حوادث حضور داشت

سید حسن نصرالله گفت که امام حسین (ع) شخصیت منزوی نبود، بلکه در متن حوادث حضور داشت و به دلیل نسبتی که با پیامبر (ص) و امیرالمؤمنین و حضرت زهرا (علیهما السلام) و همچنین به دلیل ویژگی‌های شخصیتی و اخلاقی که داشتند، در بین مردم شناخته شده و معروف بودند.

او به حدیث نبوی «الحسینی منی و انا من الحسین» اشاره کرد و گفت که منظور پیامبر اسلام (ص) صرفا رابطه نسبی- جسمی نبود بلکه فرار از این، ناظر به رابطه اخلاقی و شخصیتی بین ایشان است و امام حسین (ع) در خیلی از جهات و ویژگی‌ها شخصیتی به جدشان شباهت داشتند.

سید حس نصرالله در ادامه گفت: «منظور این است که اگر او را حمایت کنی گویا که مرا حمایت کردی و اگر با او دشمنی کنی، کأنه با من دشمنی کرده‌ای. کسی که او را دوست بدارد گویی که مرا دوست داشته است. یعنی اینکه او را تنها نگذارید و از او حمایت کنید».

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر