غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حزب الله بیشترین خطر را برای اسرائیل دارد

یک مقام نظامی صهیونیستی گفت که حزب الله لبنان بزرگترین تهدید برای این رژیم محسوب می‌شود، اما اولویت تل آویو هم اکنون منطقه غزه است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۲ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر،  یک مقام عالی‌رتبه صهیونیستی بدون ذکر نام خود در سخنانی گفت که از نظر نهادهای نظامی و امنیتی صهیونیستی، حزب الله لبنان اصلی‌ترین خطر و غزه مهم‌ترین اولویت را برای ارتش این رژیم دارد.

 

به نوشته وبگاه شهاب، او در گفت‌و‌گو با «ران بن یشای» تحلیلگر مطرح امنیتی اسرائیلی در روزنامه یدیعوت احارانوت، گفت که منطقه غزه در حال حاضر در اولویت مقامات نظامی صهیونیستی قرار دارد؛ چرا که غزه بسیار بی ثبات و در شرایط انفجار قرار گرفته است.

 

این افسر صهیونیستی مدعی شد که ارتش این رژیم خود را در شرایطی می‌بیند که شاید در آینده نزدیک مجبور به لشکرکشی به غزه شود.

 

یدیعوت احارانوت در ادامه به نقل از وی نوشت: «دومین اولویت عملیاتی، همچنان تلاش‌های ایران برای تشکیل یک جبهه فراگیر علیه اسرائیل در سوریه، عراق و یمن است.». او مدعی شد که ایران موشک‌های زمین به زمین نقطه‌زن را به سوریه انتقال داده‌ و همزمان سعی دارد آزادی عمل جنگنده‌های اسرائیلی را در آسمان سوریه محدود کند.

 

این افسر عالی‌رتبه اولویت سوم نهادهای نظامی و امنیتی رژیم صهیونیستی را مقابله با برنامه هسته‌ای ایران و تلاش‌های این کشور برای ارتقای توان موشکی و سامانه‌های دفاع هوایی و سایبری ذکر کرد.

 

او در ادامه اولویت چهارم را کرانه باختری دانست و با این حال گفت که نگرانی چندانی بابت اقدامات «محمود عباس» در میان مقامات امنیتی صهیونیستی وجود ندارد.

 

این مقام نظامی صهیونیستی، حزب الله لبنان را در اولویت پنجم دانست و با این حال گفت که حزب‌الله آماده وارد شدن به هر نوع جنگ کوتاه مدت و یا بلند مدت است.

 

او افزود: «حزب‌الله تمامی کاری که در جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ کرد را می‌تواند در عرض یک روز انجام دهد و مقامات نظامی و امنیتی اسرائیل حزب‌الله را مهم‌ترین خطر می‌دانند؛ اما اوضاع داخلی لبنان مانع بروز تنش در شرایط فعلی می‌شود.»

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر