چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

آیا فروش سهام عدالت به‌صرفه است؟

آیا فروش سهام عدالت به‌صرفه است؟ در دو ماه اخیر سهام عدالت حدود شش میلیون تومان از ارزش خود را از دست داده، برخی از سهامداران که برای فروش ۶۰ درصد سهامشان منتظر دریافت بیش از ۱۲ میلیون تومان بودند اگر الان سهامشان فروخته شود ۹ میلیون تومان دریافت خواهند کرد، در این شرایط آیا فروش سهام عدالت در این وضعیت منطقی است؟
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۱ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 12
کد خبر: ۶۲۷۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر  ارزش سهام عدالت 532 هزار تومانی در مرداد ماه تا نزدیک قله 21 میلیون تومان پیش رفت که در آن زمان بسیاری از سهامداران درخواست فروش سهام خود را ثبت کردند.

در واقع وقتی که سهامداران در میانه مرداد ماه درخواست فروش 60 درصد از سهامشان را ثبت کردند انتظار داشتند 12.6 میلیون تومان برایشان واریز شود، اما سهامی که درخواست فروش آن برای دریافت حدود 12 میلیون تومان ثبت شده بود اگر الان فروخته شود در بیشترین رقم 9 میلیون تومان واریز خواهد شد.

اگر این 9 میلیون تومان به صورت یک جا یا در چند نوبت به صورت عمده واریز می‌شد فروش سهام منطقی به نظر می‌رسد، اما واریزی‌ها همچنان خرد است، در هفته گذشته نیز برخی از کارگزاری‌ها واریز پول سهام عدالت را از سر گرفتند نیز مبلغ آن کمتر از 100 هزار تومان بود.

در حالی واریزی‌های خرد ادامه دارد که قرار بود این نوع پرداخت برداشته شود و سهامداران پول سهامشان را در رقم‌های عمده دریافت کنند.

از آنجایی که ارزش سهام عدالت به عملکرد بازار سرمایه بستگی دارد و پیش‌بینی کارشناسان نسبت به آینده بورس مثبت است، می‌شود اینطور در نظر گرفت که ارزش سهام عدالت کمتر از این نشود و رشد کند.

کاش ارزش سهام عدالت نسبت به زمان ثبت درخواست، واریزی‌های خرد و پیش‌بینی مثبت نسبت به آینده بورس و سهام عدالت این سیگنال را می‌دهد که درخواست‌های فروشی که در روزهای اوج قیمت سهام عدالت ثبت شده حذف شوند.

امکان حذف درخواست از هفته آینده

در این خصوص امکان حذف درخواست فروش از سوی کمیته فنی سهام عدالت تصویب شده و احتمالا از هفته آینده اجرایی شود.

محمود حسنلو، مدیر فنی سهام عدالت در این خصوص به تجارت‌نیوز گفت: موضوع امکان حذف درخواست فروش سهام عدالت به صورت جدی در حال پیگیری است و احتمالا طبق قولی که داده‌ایم از اوایل هفته آینده سهامداران می‌توانند درخواست فروش سهامشان را حذف کنند.

وی افزود: تمام تلاش ما این است که هر سهامداری که درخواست لغو سفارش را زد، هر تعداد سهامی که فروخته شده که هیچ اما درخواست فروش مابقی سهامی که فروخته نشده حذف شود.

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۲ - ۱۳۹۹/۰۷/۲۱
0
0
ماکه‌سردرنیاوردیم‌‌امیدوارم مسئولین محترم یه فکری‌به‌حال‌قشرضعیف‌وکم‌درامدهم‌بکن‌بااین‌اوضاع سهام‌آزادکردیم‌ولی‌واریزی‌ندیدیم‌‌
پرطرفدارترین اخبار