پاسخ رسمی مسکو برای تحویل بشار اسد ایران: تلاش‌های آمریکا برای لاپوشانی نقض‌های بین‌المللی مزورانه است نطق خبرساز ترامپ درباره تهدید هسته‌ای ایران چه کسانی طالبان را تطهیر می‌کنند؟ سفارت روسیه در تهران بیانیه صادر کرد/ آزادی تبعه‌ای که پاییز گذشته بازداشت شد نام گروسی در میان مخاطبان موبایل هک‌شده مقام اسرائیلی پزشکیان: آمریکا برای ادامه مذاکره شرایط تحقیرآمیزی مطرح می‌کند که بنده حاضر به پذیرش آن نیستم حنظله گوشی نفتالی بنت را هک کرد پوتین: شرق اوکراین را تصرف خواهیم کرد شنیدن صدای انفجار در نزدیکی پایگاه هوایی در استان صلاح الدین عراق وزارت خارجه ایران: ونزوئلا حق دفاع از خود در برابر هر تعرض خارجی را دارد رسانه‌های عبری: نیرو‌های جدایی‌طلب جنوب یمن تماس‌هایی با تل‌آویو برقرار کرده‌اند بندر نشطون از دست ریاض خارج شد عراقچی در گفت‌و‌گو با الجزیره: تکرار جنگِ شکست‌خورده عاقلانه نیست / برای ما اولویت دیپلماسی است ولی برای هر وضعیت دیگری هم آمادگی داریم تعلیق فعالیت سرایا السلام در ۲ استان عراق به دستور صدر

مخالفت 85 درصدی کویتی‌ها با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

نظرسنجی اندیشکده آمریکایی، مخالفت گسترده کویتی‌ها با برقراری روابط با تل‌آویو و حمایت بیش از نیمی از‌آن‌ها از حفظ روابط حسنه با ایران را نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نتایج نظرسنجی «اندیشکده واشنگتن» حکایت از آن دارد که 85 درصد اهالی کویت مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس هستند.

به نوشته وبگاه «میدل ایست مانیتور»  علاوه بر حمایت گسترده کویتی‌ها از عدم برقراری روابط با تل آویو،  52 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی اندیشکده مذکور حمایت خود را از «نیروی مقاومت حماس» بیان کردند.

به نوشته این وبگاه، 63 درصد اهالی کویت همچنین در رابطه با طرح پیشنهادی آمریکا در زمینه مذاکرات فلسطین با رژیم صهیونیستی گفته‌اند که کشورهای عربی باید در این مذاکرات حاضر باشند.

در حالی‌که در این نظرسنجی حمایت از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در این کشور یک و نیم میلیون نفری فراتر از 5 درصد نرفت، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه موفق به کسب حمایت 64 درصد از  اهالی این کشور شد.

نظرسنجی اندیشکده واشنگتن همچنین مشخص کرد که 52 درصد اهالی کویت بر این باورند که این کشور باید روابط حسنه‌ خود با ایران را حفظ کند. چندی قبل نیز «شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض خواستار تداوم رابطه با ایران شده بود.

60 درصد اهالی کویت نیز معتقدند که اصلاحات سیاسی و اقتصادی داخلی مهمتر از منافع خارجی است.

فارس

ارسال نظر