دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

مخالفت 85 درصدی کویتی‌ها با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

نظرسنجی اندیشکده آمریکایی، مخالفت گسترده کویتی‌ها با برقراری روابط با تل‌آویو و حمایت بیش از نیمی از‌آن‌ها از حفظ روابط حسنه با ایران را نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۱ - ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 10
کد خبر: ۶۳۲۸
به گزارش  راهبرد معاصر ، نتایج نظرسنجی «اندیشکده واشنگتن» حکایت از آن دارد که 85 درصد اهالی کویت مخالف عادی‌سازی روابط با رژیم اشغالگر قدس هستند.

به نوشته وبگاه «میدل ایست مانیتور»  علاوه بر حمایت گسترده کویتی‌ها از عدم برقراری روابط با تل آویو،  52 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی اندیشکده مذکور حمایت خود را از «نیروی مقاومت حماس» بیان کردند.

به نوشته این وبگاه، 63 درصد اهالی کویت همچنین در رابطه با طرح پیشنهادی آمریکا در زمینه مذاکرات فلسطین با رژیم صهیونیستی گفته‌اند که کشورهای عربی باید در این مذاکرات حاضر باشند.

در حالی‌که در این نظرسنجی حمایت از «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در این کشور یک و نیم میلیون نفری فراتر از 5 درصد نرفت، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه موفق به کسب حمایت 64 درصد از  اهالی این کشور شد.

نظرسنجی اندیشکده واشنگتن همچنین مشخص کرد که 52 درصد اهالی کویت بر این باورند که این کشور باید روابط حسنه‌ خود با ایران را حفظ کند. چندی قبل نیز «شیخ صباح الاحمد الجابر الصباح» امیر کویت در نشست شورای همکاری خلیج فارس در ریاض خواستار تداوم رابطه با ایران شده بود.

60 درصد اهالی کویت نیز معتقدند که اصلاحات سیاسی و اقتصادی داخلی مهمتر از منافع خارجی است.

فارس

ارسال نظر