چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

کویت کنفرانس کارآفرینی منامه را تحریم کرد

نماینده پارلمان کویت کنفرانس بین‌المللی کارآفرینی بحرین را به علت حضور هیئتی از رژیم صهیونیستی تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۵ - ۱۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 March 31
کد خبر: ۷۵۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «عبدالله الکندری» عضو پارلمان کویت گفت که «خالد الروضان» وزیر صنعت و تجارت کشورش به درخواست پارلمان تصمیم گرفته در کنفرانس موسوم به «کارآفرینی» که نیمه ماه آوریل میلادی در بحرین برگزار می‌شود، شرکت نکند.

 

به نوشته روزنامه القدس العربی، این نماینده کویتی با انتشار این خبر در توییتر، از وزیر صنعت این کشور به دلیل تحریم کنفرانس منامه قدردانی کرد.

 

الکندری ابتدا نوشته بود: «حضور عناصری از رژیم صهیونیستی در کنفرانس کارآفرینی بحرین خروج فوری هیأت کویتی به نمایندگی خالد الروضان، وزیر صنعت و تجارت و دیگر شرکت کنندگان را می‌طلبد تا پایبندی خود را به موضع رهبر و ملت کویت در مخالفت با عادی سازی را نشان بدهند.»

 

وی ساعاتی بعد در توییتی دیگر، نوشت: «از خالد الروضان، وزیر صنعت که پس از تماس تلفنی با وی از تصمیمش مبنی بر شرکت نکردن در کنفرانس کارآفرینی در بحرین مطمئن شدم، کمال تشکر دارم.»

 

در روزهای اخیر اعضای پارلمان کویت خواهان تحریم کنفرانس منامه توسط کشورشان شده و تاکید کردند حضور در این کنفرانس به معنای عادی سازی با رژیم غاصب و قاتل صهیونیستی است.

 

کنفرانس بین المللی کارآفرینی بحرین سالانه با حضور شماری از کارشناسان امور اقتصادی از کشورهای مختلف دنیا و کارآفرینان به منظور بررسی تازه ترین مسائل مربوط به توسعه و پیشرفت در  حوزه کارآفرینی برگزار می‌شود.

 

به گفته منابع بحرینی، ۴۵ شخصیت صهیونیست در رأس آنها «الی کوهن» وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی در کنفرانس منامه حضور خواهند داشت.

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار