سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم

اکثر آمریکایی‌ها به دموکراسی کشورشان بی‌اعتمادند

طبق نتایج جدیدترین بررسی‌ها تنها کمتر از 15 درصد آمریکایی‌ها به دموکراسی ایالات متحده ایمان دارند و سه چهارم معقتدند که کشورشان در مسیر اشتباهی گام برداشته است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۷ - ۲۶ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 17
کد خبر: ۶۳۳۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ طبق جدیدترین نتایج نظرسنجی «آسوشیتدپرس» و مرکز تحقیقات امور عمومی «نورک» (NORC) تنها کمتر از یک ششم (۱۵ درصد) از رأی‌دهندگان آمریکایی معتقدند که دموکراسی آمریکا عملکرد بسیار خوبی دارد و اکثریت آنها بر این باور بودند که جامعه آمریکا در خصوص ارزش‌های کلیدی دچار تفرقه و اختلاف است.

 

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، این نظرسنجی همچنین نشان داد که تقریقاً سه چهارم رأی‌دهندگان ثبت شده آمریکایی معتقدند که کشور آنها در مسیر اشتباهی گام برداشته است.

 

نظرسنجی آسوشیتدپرس و مرکز نورک بر اساس گفت‌وگو با یکهزار و ۱۲۱ فرد بزرگسال آمریکایی واجد شرایط رأی دادن از تمامی ایالات آمریکا و منطقه کلمبیا بوده است.

 

اکثریت قریب به اتفاق رأی‌دهندگان، ۸۵ درصد، تصریح کردند که جامعه آمریکا در خصوص اکثر ارزش‌های مهم «به شدت دچار اختلاف و تفرقه» است و تنها یک سوم آنها انتظار داشتند که در روزهای آینده اوضاع تاحدودی بهتر شود.

 

این نظرسنجی همچنین نشان داد که تنها ۱۵ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی معتقد بودند که دموکراسی ایالات متحده به طرز «فوق العاده‌ای یا بسیار خوب» است و ۴۹ درصد اعتراف کردند که عملکرد دموکراسی یا خیلی خوب نیست یا اینکه اصلا خوب نیست.

 

طبق این بررسی‌ها، حامیان «دونالد ترامپ» بیش از طرفداران «جو بایدن» به عملکرد خوب دموکراسی آمریکا اعتقاد داشتند.

 

این نظرسنجی نشان داد که ۷۶ درصد از طرفداران ترامپ معتقد بودند که پیروزی بایدن در انتخابات سوم نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان) اختلافات فعلی را بدتر خواهد کرد و ۹۱ درصد از طرفداران بایدن چنین نظری را درباره پیروزی ترامپ داشتند.

 

طبق این گزارش، هیچ‌یک از دو نامزد دموکرات و جمهوری‌خواه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نتوانستند نظر اکثریت رأی‌دهندگان را در زمینه توانمندی‌اشان در متحد کردن کشور آمریکا یا تقویت اصول دموکراتیک جلب کنند./ فارس

ارسال نظر