اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد القسام امشب جسد اسیر اسرائیلی را تحویل می‌دهد معاون وزیر خارجه روسیه: هیچ بی‌اعتمادی بین تهران و مسکو وجود ندارد ترامپ نامزدی در انتخابات ۲۰۲۸ به‌عنوان معاون رئیس‌جمهوری را رد کرد ممانعت اسرائیل از سفر هیأت جنبش فتح به مصر وزیر خارجه کره شمالی با پوتین دیدار کرد ابوالغیط خبر داد: توافق اتمی جدید آمریکا و اسرائیل افشای دستبرد آمریکا در پرونده ترور شیرین ابو عاقله نعیم قاسم: حزب‌الله محکم و پابرجاست/حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود/امام خامنه‌ای حمایت تمام عیاری به عمل آوردند سناتور جمهوری‌خواه: حمله زمینی آمریکا به ونزوئلا بسیار محتمل است ترامپ: بحران افغانستان و پاکستان را خیلی سریع حل خواهم کرد ارتش اسرائیل مدعی ترور علی الموسوی یکی از فرماندهان حزب‌الله شد گفت‌وگوی فیدان و رئیس الحشد الشعبی عراق ۴ کشته و ۲۰ زخمی بر اثر انفجار مخازن سوخت در بصره الجولانی به ریاض می‌رود

صحبت های جدید بولتون درباره ترامپ/ بعید است ترامپ بی سروصدا کاخ سفید را ترک کند

مشاور سابق امنیت ملی آمریکا اعلام کرد که از نظر وی رئیس‌جمهور کنونی آمریکا به حدی از بلوغ سیاسی نرسیده است که در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری، بی‌سروصدا کاخ سفید را ترک کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۲۸ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 19
کد خبر: ۶۳۶۱۸

جان بولتون مشاور امنیت ملی سابق دولت ترامپ در مصاحبه با شبکه خبری سی‌ان‌ان اعلام کرد که بسیار بعید است دونالد ترامپ در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر (آبان) به خوبی و خوشی کاخ سفید را ترک کند.

بولتون که سپتامبر سال گذشته (شهریورماه 98) از دولت ترامپ کنار رفت، در خصوص رفتار احتمالی ترامپ در صورت شکست در انتخابات ریاست جمهوری به سی‌ان‌ان گفت: «اجازه بدهید صریح صحبت کنم؛ اگر ترامپ شکست بخورد، با خوبی و خوشی کاخ سفید را ترک نخواهد کرد. باید اعتراف کنم که بسیار بعید می‌دانم او به این حد از بلوغ سیاسی رسیده باشد که در صورت شکست، راحت کنار برود.»

 

وی ادامه داد: «البته من فکر می‌کنم که با حضور مارک اسپر و مارک میلی در وزارت دفاع، مشکلی از این بابت نخواهیم داشت. تا زمانی که آنها هنوز در وزارت دفاع باشند، من هیچ نگرانی [بابت احتمال مقاومت ترامپ در برابر نتیجه انتخابات] ندارم. »

دونالد ترامپ طی ماه‌های اخیر بارها اعلام کرده که شکست وی در انتخابات آتی تنها از طریق تقلب دموکرات‌ها امکان‌پذیر است. مطرح شدن چنین اظهاراتی از سوی ترامپ به نگرانی محافل سیاسی آمریکا از احتمال مقاومت وی در برابر نتیجه انتخابات دامن زده است.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار