گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

جریمه 4.1 میلیون دلاری شرکت آمریکایی به دلیل نقض تحریم ها علیه ایران

وزارت خزانه‌داری آمریکا از محکوم شدن یکی از ۱۰ شرکت بزرگ این کشور به پرداخت بیش از ۴.۱ میلیون دلار جریمه به اتهام نقض تحریم‌ها علیه ایران در سال ۲۰۱۶ خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۲۹ مهر ۱۳۹۹ - 2020 October 20
کد خبر: ۶۳۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر وزارت خزانه‌داری آمریکا روز سه‌شنبه اعلام کرد شرکت هلدینگ «برکشایر هاتاوی» به دلیل نقض تحریم‌های دولت آمریکا علیه ایران توسط یکی از شرکت‌های زیرمجموعه‌اش در ترکیه، 4.14 میلیون دلار جریمه شده و پذیرفته است تا با پرداخت جریمه مذکور این پرونده بسته شود.

بنابر اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی (اوفک) که از نهادهای زیرمجموعه وزارت خزانه‌داری آمریکا به شمار می‌رود، در سال 2016 یکی از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ برکشایر هاتاوی در ترکیه 383 میلیون دلار تجهیزات برش به دو توزیع‌کننده فروخته و این تجهیزات در نهایت سر از ایران در آورده است.

به گفته مقامات اوفک، این شرکت ترکیه‌ای از قبل می‌دانسته که این کالاها قرار است در نهایت به ایران فروخته شود اما این مسئله را از شرکت مادر (برکشایر هاتاوی) پنهان کرده است و در نهایت شرکت برکشایر هاتاوی پس از پی بردن به ماجرا داوطلبانه اطلاعات لازم را در اختیار اوفک قرار داده و کارکنانی که در این معامله نقش داشته‌اند را اخراج کرده است.

شرکت هلدینگ برکشایر هاتاوی تاکنون در این خصوص اظهارنظر نکرده و درخواست خبرنگار رویترز برای گفتگو در این رابطه را نیز رد کرده است.

تسنیم

ارسال نظر