هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست
استاندار کرمانشاه اعلام کرد

یک میلیارد تومان کمک مردم در حساب یک سلبریتی

استاندار کرمانشاه گفت: سلبریتی که حدود یک میلیارد تومان مردم به حساب وی برای کمک به مناطق زلزله زده کرمانشاه کمک کرده بودند پای کار نیامده و اقدامی انجام نداده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 11
کد خبر: ۶۴۴۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، هوشنگ بازوند در جلسه دیدار با رئیس کمیته امداد با اشاره به اینکه در زلزله کرمانشاه ۱۰۴ هزار خانه تخریب شد، گفت: همچنین ۱۳ هزار جایگاه دامی و ۷ هزار واحد تجاری تخریب شد.

وی گفت: زلزله کرمانشاه در ۹ شهرستان و ۱۹۳۲ روستا خساراتی را وارد کرد که تعمیر ۶۷ هزار واحد در دستور کار قرار دارد و ۶۲ هزار واحد تاکنون به اتمام رسیده و همچنین از ۳۷ هزار واحد احداثی ۲۵ هزار واحد به اتمام رسیده است.

بازوند با اشاره به اینکه کمیته امداد ۹ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی را احداث و بازسازی کرده است، گفت: از این تعداد واحد فقط ۲۰۰ واحد باقی مانده و بقیه واحدها تحویل داده شده است.

به گفته وی همچنین ۱۱ هزار واحد دامی و ۷ هزار واحد تجاری به اتمام رسیده است.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه در زلزله کرمانشاه مردم ۲۶۹ میلیارد تومان مواد غذایی کمک و توزیع کردند، گفت: ۶۳ میلیارد تومان وجه نقد به حساب هلال احمر از سوی مردم واریز شده است و همچنین ۲۲ میلیارد تومان مردم به حساب سلبریتی ها واریز کرده اند.

وی گفت: از کمک‌هایی که به سلبریتی ها واریز شده سه نفر آنها در منطقه در حال انجام کار هستند و فردی که حدود یک میلیارد مردم به حساب وی برای کمک به مناطق زلزله زده کرمانشاه کمک کرده بودند پای کار نیامده و اقدامی انجام نداده است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مردم در زلزله کرمانشاه برای کمک به این منطقه سنگ تمام گذاشتند، گفت: اقدام دولت بی نظیر بود به طوری که اعتبارات بعد از یک هفته ابلاغ شد و در حال حاضر ۹۵ درصد اعتبارات سال ۹۷ تخصیص یافته است.

مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار