آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد

تناقض گویی های یک مقام اطلاعاتی آمریکا

تناقض گویی های یک مقام اطلاعاتی آمریکا مقامات آگاه در دولت آمریکا فاش کردند که ادعاهای مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مورد دخالت ایران در انتخابات ۲۰۲۰ این کشور باعث شگفتی سایر مقامات اطلاعاتی آمریکا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  هفته گذشته «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که ایران در حال ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به مردم آمریکا با هدف «ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است؛ ادعایی که به گفته دو تن از مقامات بلندپایه دولت آمریکا، رؤسای سایر نهادهای اطلاعاتی آمریکا از شنیدن آن شگفت زده شدند.

 

در واقع، اشاره راتکلیف به قصد ایران برای «ضربه زدن به ترامپ» در اظهارات از پیش آماده شده او در باب مداخله خارجی در انتخابات آمریکا که به رؤیت و امضای «کریس ورای» مدیر دایره تحقیقات فدرال(FBI) و «کریس کربز» مدیر آژانس امنیت سایبری و زیرساختها رسیده است، مطرح نشده بود.

 

این در حالی است که هم رِی و هم کربز زمانی که راتکلیف در حال ایراد سخنرانی در این کنفرانس مطبوعاتی بود، پشت سر وی ایستاده و از قصد و منظور کلی راتکلیف در خصوص آگاهی رسانی به رأی دهندگان در مورد یک عملیات نفوذ بدخواهانه حمایت می‌کردند. اما این دو مقام امنیتی از شنیدن اظهارات راتکلیف در مورد ایران شگفت زده شدند؛ چرا که این بخش از گفته‌های او در متنی که پیشتر به امضای آنها رسیده بود، نیامده است.

 

در واقع محور این کنفرانس مطبوعاتی، ایمیل‌های تهدید آمیزی بود که ادعا می‌شود برای رأی دهندگان دموکرات ارسال شده و به آنها اخطار داده که باید به ترامپ رأی دهند «وگرنه دنبال آنها خواهند رفت».

 

راتکلیف در این سخنرانی به ایمیل‌های ادعایی ایران اشاره و ادعا کرد که هدف اصلی این ایمیل‌ها «ارعاب رأی دهندگان، دامن زدن به ناآرامی اجتماعی و ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است.

 

اما این اظهارات تناقض آمیز راتکلیف این پرسش جدی را مطرح می‌کند که چگونه ممکن است تهدید و ارعاب رأی دهندگان دموکرات به رأی دادن به نفع ترامپ، به ضرر رئیس جمهور کنونی آمریکا تمام شود و اینکه جامعه اطلاعاتی آمریکا چگونه ظرف ۲۴ ساعت پس از ارسال این پیام‌ها می‌تواند با قاطعیت اینگونه نتیجه گیری کند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار