تناقض گویی های یک مقام اطلاعاتی آمریکا-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

تناقض گویی های یک مقام اطلاعاتی آمریکا

مقامات آگاه در دولت آمریکا فاش کردند که ادعاهای مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مورد دخالت ایران در انتخابات ۲۰۲۰ این کشور باعث شگفتی سایر مقامات اطلاعاتی آمریکا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  هفته گذشته «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که ایران در حال ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به مردم آمریکا با هدف «ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است؛ ادعایی که به گفته دو تن از مقامات بلندپایه دولت آمریکا، رؤسای سایر نهادهای اطلاعاتی آمریکا از شنیدن آن شگفت زده شدند.

 

در واقع، اشاره راتکلیف به قصد ایران برای «ضربه زدن به ترامپ» در اظهارات از پیش آماده شده او در باب مداخله خارجی در انتخابات آمریکا که به رؤیت و امضای «کریس ورای» مدیر دایره تحقیقات فدرال(FBI) و «کریس کربز» مدیر آژانس امنیت سایبری و زیرساختها رسیده است، مطرح نشده بود.

 

این در حالی است که هم رِی و هم کربز زمانی که راتکلیف در حال ایراد سخنرانی در این کنفرانس مطبوعاتی بود، پشت سر وی ایستاده و از قصد و منظور کلی راتکلیف در خصوص آگاهی رسانی به رأی دهندگان در مورد یک عملیات نفوذ بدخواهانه حمایت می‌کردند. اما این دو مقام امنیتی از شنیدن اظهارات راتکلیف در مورد ایران شگفت زده شدند؛ چرا که این بخش از گفته‌های او در متنی که پیشتر به امضای آنها رسیده بود، نیامده است.

 

در واقع محور این کنفرانس مطبوعاتی، ایمیل‌های تهدید آمیزی بود که ادعا می‌شود برای رأی دهندگان دموکرات ارسال شده و به آنها اخطار داده که باید به ترامپ رأی دهند «وگرنه دنبال آنها خواهند رفت».

 

راتکلیف در این سخنرانی به ایمیل‌های ادعایی ایران اشاره و ادعا کرد که هدف اصلی این ایمیل‌ها «ارعاب رأی دهندگان، دامن زدن به ناآرامی اجتماعی و ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است.

 

اما این اظهارات تناقض آمیز راتکلیف این پرسش جدی را مطرح می‌کند که چگونه ممکن است تهدید و ارعاب رأی دهندگان دموکرات به رأی دادن به نفع ترامپ، به ضرر رئیس جمهور کنونی آمریکا تمام شود و اینکه جامعه اطلاعاتی آمریکا چگونه ظرف ۲۴ ساعت پس از ارسال این پیام‌ها می‌تواند با قاطعیت اینگونه نتیجه گیری کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده