مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران عراقچی: باید مطمئن شویم آمریکا دوباره در میانه مذاکرات ما را هدف حمله قرار نمی‌دهد دولت جولانی شروط صلح با رژیم اسرائیل را اعلام کرد

تناقض گویی های یک مقام اطلاعاتی آمریکا

مقامات آگاه در دولت آمریکا فاش کردند که ادعاهای مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مورد دخالت ایران در انتخابات ۲۰۲۰ این کشور باعث شگفتی سایر مقامات اطلاعاتی آمریکا شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۴ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  هفته گذشته «جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی ایالات متحده در یک کنفرانس مطبوعاتی مدعی شد که ایران در حال ارسال ایمیل‌های تهدیدآمیز به مردم آمریکا با هدف «ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است؛ ادعایی که به گفته دو تن از مقامات بلندپایه دولت آمریکا، رؤسای سایر نهادهای اطلاعاتی آمریکا از شنیدن آن شگفت زده شدند.

 

در واقع، اشاره راتکلیف به قصد ایران برای «ضربه زدن به ترامپ» در اظهارات از پیش آماده شده او در باب مداخله خارجی در انتخابات آمریکا که به رؤیت و امضای «کریس ورای» مدیر دایره تحقیقات فدرال(FBI) و «کریس کربز» مدیر آژانس امنیت سایبری و زیرساختها رسیده است، مطرح نشده بود.

 

این در حالی است که هم رِی و هم کربز زمانی که راتکلیف در حال ایراد سخنرانی در این کنفرانس مطبوعاتی بود، پشت سر وی ایستاده و از قصد و منظور کلی راتکلیف در خصوص آگاهی رسانی به رأی دهندگان در مورد یک عملیات نفوذ بدخواهانه حمایت می‌کردند. اما این دو مقام امنیتی از شنیدن اظهارات راتکلیف در مورد ایران شگفت زده شدند؛ چرا که این بخش از گفته‌های او در متنی که پیشتر به امضای آنها رسیده بود، نیامده است.

 

در واقع محور این کنفرانس مطبوعاتی، ایمیل‌های تهدید آمیزی بود که ادعا می‌شود برای رأی دهندگان دموکرات ارسال شده و به آنها اخطار داده که باید به ترامپ رأی دهند «وگرنه دنبال آنها خواهند رفت».

 

راتکلیف در این سخنرانی به ایمیل‌های ادعایی ایران اشاره و ادعا کرد که هدف اصلی این ایمیل‌ها «ارعاب رأی دهندگان، دامن زدن به ناآرامی اجتماعی و ضربه زدن به رئیس جمهور ترامپ» است.

 

اما این اظهارات تناقض آمیز راتکلیف این پرسش جدی را مطرح می‌کند که چگونه ممکن است تهدید و ارعاب رأی دهندگان دموکرات به رأی دادن به نفع ترامپ، به ضرر رئیس جمهور کنونی آمریکا تمام شود و اینکه جامعه اطلاعاتی آمریکا چگونه ظرف ۲۴ ساعت پس از ارسال این پیام‌ها می‌تواند با قاطعیت اینگونه نتیجه گیری کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار