نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

ترس آشوب بعد از انتخابات در امریکا

نگرانیها درباره وقوع خشونت و ناآرامی‌ها بعد از انتخابات آمریکا، صاحبان فروشگاهها را بر آن داشته که دست به مستحکمتر کردن حفاظ ساختمانهای خود بزنند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۸ - ۰۸ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 29
کد خبر: ۶۴۷۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  خبرگزاری فرانسه گزارش داد، به دنبال نگرانی‌ها از احتمال وقوع اعتراضات و خشونتهای عمومی بعد از انتخابات آمریکا، بسیاری از صاحبان فروشگاهها و ادارات در آمریکا در حال مستحکم‌تر کردن حفاظهای ساختمانهای تجاری و اداری هستند تا با این روش بتوانند از خسارات احتمالی جلوگیری کنند.

 

این گزارش افزود، به دنبال وقوع خشونتهایی در روز 20 ژانویه 2017که همزنان با مراسم تحلیف ریاست جمهوری ترامپ در واشنگتن دی سی به وقوع پیوست به بسیاری از فروشگاهها و ساختمانها در این شهر خسارت وارد شد.

 

همچنین به دنبال مرگ جورج فلوید شهروندسیاه پوست آمریکایی، وقوع ناآرامیها و خشونتهای شهری در بسیاری از ایالتهای آمریکا باعث تعطیلی و خسارات فراوان به واحدهای تجاری و غارت فروشگاهها شده بود.

 

طی هفته‌های گذشته دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا با تشکیک در نحوه برگزاری انتخابات آمریکا نگرانیهایی را در زمینه احتمال وقوع ناآرامی بعد از اعلام نتایج انتخابات به وجود آورده است.

 

پایگاه خبری هیل روز چهارشنبه نوشت، در مطالعه‌ای که هفته گذشته منتشر شده، درباره احتمال بالای خشونت مسلحانه مرتبط با انتخابات از سوی گروه‌های شبه‌نظامی در پنج ایالت آمریکا هشدار داده شده است. 

 

به نوشته وبگاه خبری «هیل»، ایالت‌های پنسیلوانیا، جورجیا، میشیگان، ویسکانسین و اورگن جزو ایالت‌هایی هستند که احتمال افزایش فعالیت شبه‌نظامیان در روزهای منتهی به روز انتخابات آمریکا در سوم نوامبر (۱۳ آبان) و در روزهای بعد از روز انتخابات در آن‌ها وجود دارد.

 

شبکه «ان‌بی‌سی» پیش‌بینی کرده با توجه به این که انتخابات امسال آمریکا در زمینه‌ای از خصومت حزبی و ناآرامی‌های اجتماعی اتفاق می‌افتد، فشار بی‌سابقه‌ای به روسای پلیس و کلانترها برای حفظ نظم در پایگاه‌های رای‌گیری وارد خواهد شد. وضعیتی که به گفته این رسانه، گروه‌های شبه‌نظامی راستگرای حامی ترامپ که به درخواست او «ارتش ناظران بر انتخابات» را تشکیل داده‌اند به تشدید آن دامن می‌زنند. / فارس

 

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار