موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی مهریه چگونه قسط‌بندی می‌شود؟ موج بارش‌های پاییزی جدید از روز پنجشنبه وارد غرب کشور می‌شود ایران در جمع ۵ کشور با سریع‌ترین روند سالمندی / ۳۰ درصد جمعیت تا ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند خبر مهم هواشناسی برای پاییز و زمستان / بارش‌ها بیشتر می‌شود / دما ۴ درجه بالا می‌رود پوشش مناسب دختران و پسران دانشجو برای ورود به دانشگاه‌های ایران ابلاغ شد

محدودیت‌های جدید ۱۰ روزه در مراکز ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان+جزئیات

محدودیت‌های جدید ۱۰ روزه در مراکز ۲۵ استان و ۴۶ شهرستان+جزئیات سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا، مصوبات جلسه امروز این ستاد را اعلام کرد و از اعمال محدودیت‌های ضد کرونا در ۸۹ شهرستان در وضعیت بحرانی این بیماری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 31
کد خبر: ۶۴۹۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، دکتر علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره چهل و دومین جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که با حضور ییس جمهور و دیگر اعضا تشکیل شد، گفت: در این جلسه رییس جمهور بر مباحث مطرح شده در جلسه‌ای که با حضور مقام معظم رهبری برگزار شد و همچنین رهنمود‌های ایشان، مروری داشتند. در این جلسه گزارش‌های مختلفی ارایه شد. آخرین وضعیت کرونا و اقدامات انجام شده نیز مطرح شد و روسای کمیته‌ها گزارش‌هایی ارایه دادند و در ارتباط با تشکیل قرارگاه عملیاتی ستاد ملی نیز بحث شد.

 

وی درباره مصوبات جلسه امروز گفت: مصوبات مهمی امروز به تصویب رسید. هفته گذشته ۴۳ شهرستان در وضعیت بحرانی بودند که در گروه‌های شغلی دو، سه و چهار محدودیت ایجاد شده بود. این محدودیت‌ها به مدت یک هفته دیگر در این شهرستان‌ها تمدید شد.

 

رییسی گفت: با توجه به اینکه الگوی بیماری در استان تهران و البرز شبیه هم است و مراوادات زیادی بین این دو استان صورت می‌گیرد، مقرر شد مصوبات در ارتباط با استان تهران، در ارتباط با استان البرز هم وضع شود و این موضوع تصویب شد.

 

وی افزود: همچنین بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در جلسه امروز، ۴۶ شهرستان جدید نیز به مدت یک هفته شامل محدودیت‌های گروه شغلی دو، سه و چهار شدند و این محدودیت‌ها با توجه به شرایط استان‌ها قابل تمدید است. در مجموع ۸۹ شهرستان فعلا دچار محدودیت در رده‌های شغلی دو، سه و چهار هستند.
منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار