حمایت تسلیحاتی آمریکا امنیت رژیم صهیونیستی در منطقه را تأمین نمی‌کند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

حمایت تسلیحاتی آمریکا امنیت رژیم صهیونیستی در منطقه را تأمین نمی‌کند

یک تحلیلگر صهیونیستی به مزایای حمایت گسترده تسلیحاتی آمریکا از این رژیم اشاره کرد اما در عین حال گفت، این حمایت، امنیت رژیم صهیونیستی در منطقه را تأمین نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۴ - ۱۱ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 01
کد خبر: ۶۵۱۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «یورام ایتنگر» تحلیلگر صهیونیست در یادداشتی که رسانه‌های صهیونیستی آن را منتشر کرده‌اند، نوشت، این رژیم در داشتن قراردادهایی با آمریکا به منظور دستیابی به پیشرفته‌ترین سلاح‌های آمریکایی، منحصر به فرد است اما «تعهد ایالات متحده به تضمین برتری نظامی اسرائیل، سنگ بنای امنیت داخلی اسرائیل نیست».

 

وی در ادامه افزود، حمایت تسلیحاتی این فرصت را برای رژیم صهیونیستی به وجود آورده تا آزمایشگاهی انحصاری برای صنایع دفاعی آمریکا و سیستم‌های تسلیحاتی پیشرفته آن باشد که هم امنیت داخلی‌‎اش و هم منافع سیاسی، امنیتی و اقتصادی آن را تضمین می‌کند.

 

ایتنگر سپس نوشت، هرگونه موافقت آمریکا برای صادرات سلاح به کشورهای غرب آسیا باید این را تضمین کند که صادرات مذکور «برتری نظامی اسرائیل» را بر هم نمی‌زند و رئیس‌جمهور آمریکا مرتبا این موضوع را در نظر می‌گیرد. این موضوع منافع آمریکا را نیز تقویت می‌کند و چه بسا باعث کاهش حضور نیروهای آمریکایی در منطقه شود.

 

ایتنگر در ادامه نوشت، استراتژی جغرافیایی رژیم صهیونیستی بویژه حفظ بلندی‌های جولان و کرانه باختری باید حفظ شود تا این رژیم عمق راهبردی و نیز وقت کافی برای بسیج کردن نیروهایش در صورت هر گونه تعرض را داشته باشد.

 

وی در پایان افزود، منطقه غرب آسیا شاهد تنش‌‎های پی در پی است و اسرائیل نیازمند صلح و همزیستی با جهان عرب است و این باعث می‌شود همیشه همه سناریوها مطرح باشد./ فارس

 

ارسال نظر
آخرین اخبار