کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

تظاهرات اعتراضی علیه نتانیاهو ادامه دارد

برای نوزدهمین شنبه متوالی، هزاران نفر در سرتاسر فلسطین اشغالی علیه نخست وزیر این رژیم تظاهرات کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۳ - ۱۰ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 31
کد خبر: ۶۵۰۸۰

به گزارش راهبرد معاصر تظاهرات هفتگی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در چهارراه‌ها و پل‌ها در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی آغاز شده است.

در تظاهرات امروز هزاران نفر مشارکت کرده و انتظار می‌رود که در قدس اشغالی و در برابر محل اقامت نتانیاهو نیز جمعیت زیادی تجمع کنند.

تظاهرات کنندگان خواستار کناره‌گیری نتانیاهو به دلیل پرونده فساد وی و همچنین نحوه مدیریت مقابله با شیوع کرونا بوده‌اند.

تظاهرات امروز نوزدهمین شنبه متوالی می‌باشد که علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی تظاهرات برگزار می‌شود.

پلیس رژیم صهیونیستی امروز اعلام کرد که چند تظاهرات کننده را که قصد داشتند از تل‌آویو به قدس اشغالی بیایند متوقف و بازداشت کرده است.

طی هفته‌های گذشته تظاهرات با تمرکز بر موضوع فساد مالی نتانیاهو در زمینه خرید زیردریایی از یک شرکت آلمانی است.

نتانیاهو متهم است که برای خرید زیردریایی‌های بیشتر از شرکت آلمانی «تیسنکراپ» مداخله کرده است. افسران ارشد و چند مقام کابینه نزدیک به نتانیاهو متهم به دریافت رشوه برای پیشبرد این قرارداد با شرکت آلمانی هستند.

فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار