حزب‌الله: دولت لبنان از دادن هدایای رایگان به دشمن دست بردارد متن کامل نامه ایران، روسیه و چین: نمی‌توان بر مبنای مکاتبه تروئیکا اقدامی انجام داد آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعای افزایش ذخایر اورانیوم ۶۰ درصدی در ایران را تکرار کرد ادعای آسوشیتدپرس: آژانس و ایران درباره ازسرگیری بازرسی سایت‌های آسیب دیده در جریان جنگ، به توافق نرسیده‌اند ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام به جلسه بعد موکول شد طالبان: زلزله افغانستان تاکنون ۱۴۵۷ کشته و ۳۳۹۴ زخمی بر جای گذاشته دیدار عمار حکیم با سعید خطیب‌زاده/ تاکید بر دور نگه داشتن منطقه از هرگونه تهدید «شاباک» از خنثی شدن عملیات ترور «بن‌گویر» خبر داد پزشکیان: تصمیمات بسیار مهم، استراتژیک و حیاتی در دیدار با روسای جمهور روسیه، چین و ترکیه گرفتیم/ با قدرت در مقابل یک‌جانبه‌گرایی مقابله می‌کنیم آخرین جزئیات فروش و واگذاری سهام برای پرداخت معوقات بازنشستگان رویدادی بی‌سابقه: UFC در محوطه کاخ سفید به میزبانی ۴ ژوئیه ۲۰۲۶ تساوی ۲-۲ ایران و قطر/ پیاتزا از شاگردانش عصبانی شد!

مدافع استقلال جدا شد

مدافع تیم فوتبال استقلال با حضور در باشگاه برگه فسخ قرارداد خود را گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۱۲ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 02
کد خبر: ۶۵۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ میلاد زکی پور که چند روز قبل در جریان بازی دوستانه استقلال بابت مسائل حاشیه ای از سوی فکری از ترکیب خط خورد در نهایت با تصمیم کادرفنی از لیست کنار گذاشته شد.

 

این بازیکن امروز با حضور در باشگاه استقلال برگه فسخ قراردادش را گرفت. زکی پور قرار است به زودی راهی تیم گل گهر سیرجان شود.

منبع: خبرآنلاین

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار