ترامپ: خلبانان آمریکا ۲۲ سال برای حمله به ایران تمرین کردند عون: لبنان چاره‌ای جز مذاکره با دشمن ندارد پیام عراقچی درباره اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان: کسانی که میز مذاکره را منفجر کردند، آن را نابود کردند پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد انصارالله: ترجیح ما رویارویی مستقیم با رژیم اسرائیل است عربستان و آمریکا در آستانه توافقی بزرگ روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند ‌القسام از تحویل جسد ۳ اسیر اسرائیل خبر داد انفجار مهیب در الحسکه سوریه تل‌آویو مجوز ورود حماس به مناطق تحت کنترل ارتش اسرائیل را صادر کرد درخواست جدید نتانیاهو از دولت لبنان: انصارالله یمن تهدید بزرگی است نماینده آمریکا در سوریه: الجولانی برای امضای توافق پیوستن به ائتلاف ضد داعش به کاخ سفید می‌رود واکنش عراقچی به ادامه کشتار در سودان مسیر‌ها مقابل افراد فراری از جنایات در الفاشر سودان بسته شده است روسیه: تماس‌های خود با دمشق را حفظ می‌کنیم

برنده انتخابات آمریکا چه زمانی مشخص می شود؟

شبکه فاکس نیوز رسانه نزدیک به جمهوری‌خواهان با تاکید بر اینکه هنوز مشخص نیست چه کسی برنده انتخابات ریاست جمهوری آمریکا می‌شود، احتمال داد چند روز طول بکشد که نتیجه انتخابات مشخص شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 04
کد خبر: ۶۵۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  همزمان با بحران انتخاباتی در آمریکا به دلیل اعلام زودهنگام رئیس‌جمهور این کشور درباره پیروزی خود و هشدارش درباره احتمال تقلب از یک سو و تاکید رقیب دموکراتش بر اینکه او «در مسیر پیروزی» قرار دارد، شبکه فاکس نیوز از احتمال به طول انجامیدن چند روزه نتیجه انتخابات خبر داد.

 

فاکس نیوز رسانه نزدیک به جمهوری‌خواهان همزمان با تشدید تنش‌های انتخاباتی در آمریکا گزارشی با این عنوان منتشر کرد: «در حالی که شمارش آرا ادامه دارد، هیچ برنده مشخصی در انتخابات ریاست جمهوری وجود ندارد و نتیجه آن مشخص نیست».

 

طبق این گزارش، هنوز رقابت دونالد ترامپ و جو بایدن دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا در ایالت‌های کلیدی همچنان ادامه دارد.

 

فاکس نیوز ادامه داد: «آمریکایی‌ها سه شنبه شب (به وقت محلی) به تخت خواب رفتند و چهارشنبه صبح در حالی بیدار شدند که مطمئن نیستند چه کسی رئیس جمهور بعدی آنهاست چرا که نتایج آرا در ایالت‌های کلیدی به کندی منتشر می‌شود و این موضوع تعیین اینکه آیا رئیس جمهور ترامپ یا جو بایدن برنده انتخابات شده را غیرممکن کرده است».

 

این رسانه آمریکایی در ادامه گزارش خود خبر داد، احتمال طول کشیدن چند روزه مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری این کشور وجود دارد.

 

فاکس نیوز نوشت: «طی ساعات و روزهای آینده آمریکایی‌ها و جهان متوجه خواهند شد که رای دهندگان انتخابشان ادامه رویکرد ترامپ و حزب جمهوری خواه بوده یا اینکه آنها مسیر جدیدی را با بایدن و دموکرات‌ها انتخاب کردند».

 

در حالی که شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا ادامه دارد، رئیس‌جمهور این کشور و رقیب دموکرات او با ایراد سخنرانی‌های جداگانه‌، از پیشتازی خود در انتخابات سخن گفتند.

 

ابتدا جو بایدن بود که در جمع حامیانش در ایالت دلاور سخنرانی و اعلام کرد: «ما در مسیر پیروزی قرار داریم...صبور باشید».

 

ساعتی بعد از این سخنرانی، دونالد ترامپ هم در کاخ سفید سخنرانی کرد و ضمن هشدار درباره تقلب گسترده در انتخابات گفت: «ما انتخابات را بردیم». او با درخواست برای توقف شمارش آرا، تهدید کرد برای متوقف کردن شمارش ارا به دیوان عالی آمریکا رجوع می‌کند./ فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار