پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

نورپردازی روی برج آزادی تهران در همدردی با افغانستان

شهرداری تهران به منظور ابراز همدردی مردم ایران با ملت افغانستان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تروریستی دانشگاه کابل، به اجرای نورپردازی بر روی برج آزادی با هشتگ جان-پدر-کجاستی، پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر شهرداری تهران به منظور ابراز همدردی مردم ایران با ملت افغانستان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تروریستی دانشگاه کابل، به اجرای نورپردازی بر روی برج آزادی با هشتگ جان-پدر-کجاستی، پرداخت.

 

 این نورپردازی(ویدیو مپینگ) از ساعت ۱۹ امشب - پنجشنبه- با حضور «عبدالغفور لیوال» سفیر افغانستان در ایران روی برج آزادی تهران اجرا شد.

 

اکران پرچم افغانستان و تصاویری با هشتگ «#جان-پدر-کجاستی» بخشی از ویدیو مپینگی است که روی برج آزادی تهران به اجرا درآمد.

 

به گزارش ایرنا، دوشنبه گذشته سه مهاجم مسلح با ورود به دانشگاه کابل پس از انفجار بمبی شماری از دانشجویان این دانشگاه را به رگبار بستندکه در پی این حادثه مسلحانه تروریستی ۳۵ تن از دانشجویان کشته و بیش از ۴۰ تن زخمی شدند.

 

مهاجمان مسلح ساعت ۱۱ روز دوشنبه وارد دانشگاه کابل شدند و ساختمان «قضایی» که به گفته برخی منابع نیروهای ایتالیایی‌ در این محل حضور داشته اند را هدف قرار دادند.

 

شبه نظامیان طالبان دست داشتن دراین حمله را رد کردند اما مقامات دولتی و کارشناسان امور سیاسی و نظامی، گروه طالبان را مسئول این حمله معرفی کرده اند.

 

پیش از این نیز «پیروز حناچی» شهردار تهران در گفت‌وگویی تلفنی با سفیر افغانستان این حمله تروریستی را محکوم و کشته شدن این افراد بی‌گناه را تسلیت گفته بود.

 

همچنین سازمان زیباسازی شهر تهران به اکران طرح‌های فرهنگی بر بیلبوردهای پایتخت با عنوان «#جان-پدر-کجاستی»، برای همدردی با مردم افغانستان پرداخته‌است.

 

فرارو

ارسال نظر
آخرین اخبار