هشدار پلیس راه درباره تشدید برف و کولاک در محور‌های برون‌شهری چند استان/ تردد در این محور‌ها امن نیست مدارس ۱۱ شهرستان کرمانشاه سه‌شنبه تعطیل شد/ تاخیر در آغاز به کار فعالیت ادارات ابطال بخشنامه اعمال مدرک تحصیلی کارکنانی که بدون مجوز و نیاز، به تحصیل و اخذ مدرک اقدام نموده‌اند محدودیت‌های ترافیکی سه‌شنبه ۹ دی در تهران مدارس ابتدایی همدان سه‌شنبه تعطیل است مدارس ابتدایی طالقان سه شنبه ۹ دی تعطیل شد فعالیت مدارس برخی شهر‌های کردستان سه شنبه تعطیل است اخبار تعطیلی مدارس سه‌شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ مدارس چهارمحال و بختیاری ۹ دی تعطیل شد؟ فعالیت مدارس مریوان فردا سه‌شنبه ۹ دی تعطیل است مدارس ایلام سه‌شنبه ۹ دی تعطیل شد/ فعالیت ادارات با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شود زیر بازار تهران چه خبر است؟ شرایط جدید تعویض پلاک خودروها اعلام شد مدارس ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد غیرحضوری شد مدارس ابتدایی جیرفت و عنبرآباد دوشنبه غیرحضوری شدند مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی دماوند نوبت صبح ۸ دی غیرحضوری شد

نورپردازی روی برج آزادی تهران در همدردی با افغانستان

شهرداری تهران به منظور ابراز همدردی مردم ایران با ملت افغانستان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تروریستی دانشگاه کابل، به اجرای نورپردازی بر روی برج آزادی با هشتگ جان-پدر-کجاستی، پرداخت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 05
کد خبر: ۶۵۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر شهرداری تهران به منظور ابراز همدردی مردم ایران با ملت افغانستان و خانواده‌های جان‌باختگان حادثه تروریستی دانشگاه کابل، به اجرای نورپردازی بر روی برج آزادی با هشتگ جان-پدر-کجاستی، پرداخت.

 

 این نورپردازی(ویدیو مپینگ) از ساعت ۱۹ امشب - پنجشنبه- با حضور «عبدالغفور لیوال» سفیر افغانستان در ایران روی برج آزادی تهران اجرا شد.

 

اکران پرچم افغانستان و تصاویری با هشتگ «#جان-پدر-کجاستی» بخشی از ویدیو مپینگی است که روی برج آزادی تهران به اجرا درآمد.

 

به گزارش ایرنا، دوشنبه گذشته سه مهاجم مسلح با ورود به دانشگاه کابل پس از انفجار بمبی شماری از دانشجویان این دانشگاه را به رگبار بستندکه در پی این حادثه مسلحانه تروریستی ۳۵ تن از دانشجویان کشته و بیش از ۴۰ تن زخمی شدند.

 

مهاجمان مسلح ساعت ۱۱ روز دوشنبه وارد دانشگاه کابل شدند و ساختمان «قضایی» که به گفته برخی منابع نیروهای ایتالیایی‌ در این محل حضور داشته اند را هدف قرار دادند.

 

شبه نظامیان طالبان دست داشتن دراین حمله را رد کردند اما مقامات دولتی و کارشناسان امور سیاسی و نظامی، گروه طالبان را مسئول این حمله معرفی کرده اند.

 

پیش از این نیز «پیروز حناچی» شهردار تهران در گفت‌وگویی تلفنی با سفیر افغانستان این حمله تروریستی را محکوم و کشته شدن این افراد بی‌گناه را تسلیت گفته بود.

 

همچنین سازمان زیباسازی شهر تهران به اکران طرح‌های فرهنگی بر بیلبوردهای پایتخت با عنوان «#جان-پدر-کجاستی»، برای همدردی با مردم افغانستان پرداخته‌است.

 

فرارو

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار