مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

بازسازی ۴۰۰ اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی

ترفع از اضافه شدن ۲۵۰ اتوبوس و مینی بوس و بازسازی ۴۰۰ اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود ترفع مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران با بیان اینکه با احتساب ۱۰۰ اتوبوسی که اخیرا از آن‌ها رونمایی شده، تعداد ۲۵۰ اتوبوس و مینی بوس ظرف سه ماه آینده به اتوبوسرانی تهران اضافه خواهد شد، گفت: مینی بوس‌ها به خط‌هایی خواهند رفت که اتوبوس برای آن‌ها زیاد و مسافر کم است و اتوبوس‌های خطوطی که مینی بوس به آن‌ها اضافه می‌شود به علاوه‌ اتوبوس‌های جدید به خطوطی که به ناوگان بیشتر و نوسازی نیاز دارند، می‌روند.

 

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال باید ۴۰۰ اتوبوس اورهال شوند، افزود: بازسازی تعداد ۱۰۰ اتوبوس براساس قراردادی که با بخش خصوصی به امضاء رسیده انجام خواهد شد و تعداد آن رو به افزایش است و همچنین تعدادی نیز از طریق تعمیرگاه‌های اتوبوسرانی بازسازی خواهند شد.

 

وی افزود: قبل از شیوع ویروس کرونا اتوبوس‌های ما شلوغ بودند و در حال حاضر هم همین وضعیت وجود دارد، آن هم به خاطر این است که مردم در خیابان‌ها حضور دارند و باید به محل کار خود بروند.

 

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران تصریح کرد: علاوه بر وضعیتی که کرونا به وجود آورده، افزایش نرخ ارز، تحریم و کاهش مسافر موجب شده تا بخش خصوصی نتواند به فعالیت خود با اتوبوس‌های بیشتری ادامه دهد و دولت اگر می‌خواهد این اتوبوس‌ها فعالیت بیشتری داشته باشند باید به آن‌ها یارانه بدهد تا فاصله گذاری بیشتری ایجاد شود.

 

وی افزود: متأسفانه هیچ کمکی به ما انجام نشده، اما از ما توقع دارند که فاصله گذاری را به وجود بیاوریم و اتوبوس هایمان را بیشتر کنیم.

 

ترفع بیان کرد: ۱۰۰ اتوبوس و مینی بوس جدیدی که خریداری شده باید شماره گذاری شوند، بر روی آن‌ها دستگاه کارتخوان، جی پی اس و ... نصب شود که امیدواریم تا یکم آذر ماه به خطوط اضافه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار