اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی ادارات این استان پنجشنبه‌ها تعطیل شد اجرای طرح صدور گواهینامه موتورسیکلت برای نوجوانان با رعایت ایمنی کامل هواشناسی: افزایش دما در نوار شمالی و بارش‌های پراکنده در برخی مناطق ایران نجات جان یک زن از خودکشی توسط پلیس یاسوج افت عجیب نمرات یازدهمی‌ها و دوازدهمی‌ها تعیین نرخ بیمه تکمیلی معلمان + جزئیات جزئیات ثبت‌نام وام‌های جدید فرهنگیان

بازسازی ۴۰۰ اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی

ترفع از اضافه شدن ۲۵۰ اتوبوس و مینی بوس و بازسازی ۴۰۰ اتوبوس در ناوگان حمل و نقل عمومی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 06
کد خبر: ۶۵۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمود ترفع مدیرعامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران با بیان اینکه با احتساب ۱۰۰ اتوبوسی که اخیرا از آن‌ها رونمایی شده، تعداد ۲۵۰ اتوبوس و مینی بوس ظرف سه ماه آینده به اتوبوسرانی تهران اضافه خواهد شد، گفت: مینی بوس‌ها به خط‌هایی خواهند رفت که اتوبوس برای آن‌ها زیاد و مسافر کم است و اتوبوس‌های خطوطی که مینی بوس به آن‌ها اضافه می‌شود به علاوه‌ اتوبوس‌های جدید به خطوطی که به ناوگان بیشتر و نوسازی نیاز دارند، می‌روند.

 

وی با بیان اینکه بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده تا پایان سال باید ۴۰۰ اتوبوس اورهال شوند، افزود: بازسازی تعداد ۱۰۰ اتوبوس براساس قراردادی که با بخش خصوصی به امضاء رسیده انجام خواهد شد و تعداد آن رو به افزایش است و همچنین تعدادی نیز از طریق تعمیرگاه‌های اتوبوسرانی بازسازی خواهند شد.

 

وی افزود: قبل از شیوع ویروس کرونا اتوبوس‌های ما شلوغ بودند و در حال حاضر هم همین وضعیت وجود دارد، آن هم به خاطر این است که مردم در خیابان‌ها حضور دارند و باید به محل کار خود بروند.

 

مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران تصریح کرد: علاوه بر وضعیتی که کرونا به وجود آورده، افزایش نرخ ارز، تحریم و کاهش مسافر موجب شده تا بخش خصوصی نتواند به فعالیت خود با اتوبوس‌های بیشتری ادامه دهد و دولت اگر می‌خواهد این اتوبوس‌ها فعالیت بیشتری داشته باشند باید به آن‌ها یارانه بدهد تا فاصله گذاری بیشتری ایجاد شود.

 

وی افزود: متأسفانه هیچ کمکی به ما انجام نشده، اما از ما توقع دارند که فاصله گذاری را به وجود بیاوریم و اتوبوس هایمان را بیشتر کنیم.

 

ترفع بیان کرد: ۱۰۰ اتوبوس و مینی بوس جدیدی که خریداری شده باید شماره گذاری شوند، بر روی آن‌ها دستگاه کارتخوان، جی پی اس و ... نصب شود که امیدواریم تا یکم آذر ماه به خطوط اضافه خواهند شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار